Povežite se s nama

Crna kronika

Gorio auto na Bombellesovoj cesti, stigli vatrogasci, no požar ugasio vozač drugog vozila

Objavljeno:

- dana

Požar u Varaždinu

Na Bombellesovoj cesti jučer se zapalio automobil, no srećom, požar je brzo ugašen i nije bilo ozlijeđenih.

Pozvani su vatrogasci JVP Varaždin, koji su na intervenciju izašli s navalnim vozilom.

– Dolaskom na mjesto intervencije utvrdili smo da je došlo do zapaljenja plinske instalacije na vozilu marke Opel Astra. Požar je ugasio vozač iz drugog vozila prije našeg dolaska pomoću vatrogasnog aparata – navode u JVP Varaždin.

Policija je izvijestila da je do požara došlo za vrijeme vožnje u prednjem djelu vozila, odnosno motora vozila zbog najvjerojatnije nestručnog pripajanja akumulatora u vozilo.

Materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna.

Izvor:
Foto: ilustracija

Crna kronika

U svom selu 60 metara kolnika polili benzinom i dizelom te ga zapalili

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija/morguefile.com

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su 24-godišnjak i 28-godišnjak počinili prekršaj iz Zakona o zaštiti od požara, javila je PU međimurska.

Naime, u subotu, 30. ožujka ove godine, oko 19 sati na ulici u Piškorovcu, izazvali su požar tako što su po kolniku ulice u dužini oko 60 metara, prolili benzinsko i dizelsko gorivo te ga potom zapalili.

Protiv okrivljenika zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o zaštiti od požara, podnijet će se optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Čakovcu.

Nastavite čitati

Crna kronika

S nepoznatim muškarcem dogovorio odvoz metalnog otpada, ali dosad novac nije dobio

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 62-godišnjaka zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijevare.

On je, prema prijavi, dana 13. ožujka, s nepoznatom muškom osobom dogovorio prodaju veće količine raznog metalnog otpada. Nepoznati je muškarac po dogovoru, odvezao metalni otpad, ali do dana prijave 62-godišnjaku nije isplatio novac, javila je PU varaždinska.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje