Povežite se s nama

Crna kronika

Gorjela kuhinja u Hrženici, starica gasila požar i ozlijedila se

Objavljeno:

- dana

ZAVRŠILA U BOLNICI

U Ulici Miroslava Krleže u Hrženici, jučer, 6. lipnja oko 13.50 sati izbio je požar u prostoru kuhinje kuće kojom se koristi 72-godišnjak.

Požar je izbio u prostoru kuhinje na ugradbenoj ploči uslijed zagrijavanja površine indukcijske radne ploče peći i zapaljenja gorive tvari, te se požar proširio na drveni kuhinjski element, plastične dijelove kuhinje, kuhinjskog posuđa, kuhala za kavu i nape.

Požar je ugasila 70-godišnjakinja, koja je tom prilikom ozlijeđena. Medicinska pomoć joj je pružena od liječnika Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane. Visina materijalne štete se procjenjuje na više tisuća kuna.

Izvor:
Foto: ilustracija

Crna kronika

Pijani 71-godišnjak ležao na cesti pa šakom u glavu udario hitnjaka koji mu je pokušao pomoći

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

šaka tučnjava razbojništvo

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je 28. rujna, podiglo pred Općinskim sudom u Čakovcu optužnicu protiv hrvatskog državljanina 71 godinu zbog počinjenog kaznenog djela prisile prema zdravstvenom radniku iz Kaznenog zakona.

– Okrivljenog 71-godišnjaka tereti se da je 16. veljače 2022. u Čakovcu, kad je u alkoholiziranom stanju ležao na pločniku, pa je zatražena medicinska intervencija, prilikom njegovog premještanja na medicinska nosila snažno udario djelatnika hitne medicinske pomoći šakom u glavu i nanio mu tjelesnu ozljedu – objavio je DORH.

Nastavite čitati

Crna kronika

Netko je u spremnik goriva automobila djelatnica centra za socijalnu skrb ubacio šljunak

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

Jučer, 5. listopada, nešto poslije 9 sati na ulici u Paragu, prilikom službenog uredovanja djelatnica nadležnog centra za socijalnu skrb u nadziranoj obitelji, nepoznati počinitelj na službenom osobnom automobilu, čakovečkih registarskih oznaka, otvorio je zaključani poklopac spremnika goriva te skinuo čep spremnika.

Nakon toga kroz otvor ubacio je u spremnik sitni šljunak. Materijalna šteta utvrdit će se po zaprimanju odštetnog zahtjeva.

Kriminalistička istraživanja se nastavljaju.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje