Povežite se s nama

Crna kronika

Ogromna šteta: Gorjelo skladište trgovine Caki u Vinici, djelomično izgorjelo i osobno vozilo

Objavljeno:

- dana

Čak 20 vatrogasaca

U Vinici danas u 1.19 sati zapalilo se skladište trgovine Caki.

U objektu se nalazila roba trgovine mješovitom robom te tri osobna vozila. Dva su osobna vozila izvezena iz objekta, dok je jedno ostalo u istom i djelomično je izgorjelo.

Na mjesto događaja izašlo je navalno vozilo, autocisterna s ukupno 17 vatrogasca DVD-a Vinica. Zbog veličine požara pozvana je i Javna vatrogasna postrojba Varaždin, koja je na mjesto dojave pristigla s auto cisternom i tri vatrogasca.

Nastala je velika materijalna šteta.

Istaknimo da je Područni ured za zaštitu i spašavanje izvijestio o požarima otvorenih prostora u Optujskoj u varaždinu te Novom Marofu, dok je voćnjak gorio u Lepoglavi.

Izvor:
Foto: ilustracija

Crna kronika

Auto sletio pod mostić u Črešnjevu, osoba ostala ukliještena

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

JVP Varaždin je javio o prometnoj nesreći koja se dogodila danas, 17. travnja, u Črešnjevu.

Vatrogasci su u 17:56 sati primili poziv iz Centra 112, da je došlo do izlijetanja vozila u kanal kod dvorca Šaulovec i da je osoba ukliještena u autu.

– Izašli smo na intervenciju s navalnim vozilom, malim tehničkim i sedam vatrogasaca. Dolaskom na mjesto događaja utvrdili smo da je osobno vozilo make Renault Megane izletjelo u kanal pored prometnice ispod mostića kod skretanja za farmu pilića. Vozača, ozlijeđenu osobu izbavili su djelatnici hitne medicinske pomoći i do našeg dolaska osobi se već pružala pomoć u vozilu hitne. Mi smo vozilo provjerili, otpojili akumulator i vratili se u postrojbu, a članovi DVD-a Beretinec ostali su osiguravati mjesto događaja do dolaska policije – objavio je JVP Varaždin.

Nastavite čitati

Crna kronika

Policija ulovila muškarca (53) koji je u pošti podigao pošiljku droge

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je 12. travnja, nakon provedene istrage, podiglo pred Općinskim sudom u Čakovcu optužnicu protiv hrvatskog državljanina rođenog 1968. godine, zbog počinjenja kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

– Okrivljenika se optužnicom tereti da je 30. rujna 2020. u poštanskom uredu u Prelogu, preuzeo poštansku pošiljku adresiranu na njegovo ime u kojoj je bilo gotovo 250 grama droge sintetski kanabinoid namijenjene daljnjoj prodaji, a policijski službenici su ga zatekli nakon preuzimanja pošiljke – objavio je DORH.

Nastavite čitati