U organizaciji udruge Ritam misli već pet godina pulsira ljepota poetskog izričaja u sklopu projekta “Impuls poezija”.

U proteklom razdoblju predstavljeni su varaždinskoj publici autori iz cijelog svijeta. Između ostalih mogla se čuti poezija autora iz Konga, Koreje, Sirije, Francuske, Italije, Mađarske, Belgije, Litve, Makedonije, Srbije, Virginije, Bugarske i Slovenije te naravno hrvatski autori koji daju poseban pečat.

U četvrtak, 19.rujna 2019. s početkom u 19 sati u Rock Art Caffeu na rođendanu Impulsa, uz poeziju prisutnih autora, možete uživati u poeziji jednog od najvećih hrvatskih pjesnika, Luke Paljetka. Čovjeka radosnog pogleda i velikog djetinjeg osmijeha. Dubrovčanina, gospara koji slavi život ispisujući mora riječi u igri života. Uz akademika Luku Paljetka, večer će svojom glazbom upotpuniti mladi varaždinski glazbenici Lora Breški i Tomislav Jarmić.

Program IMPULS poezija u kafiću traje godinama zahvaljujući entuzijazmu i ljubavi prema književnosti pjesničkog para Ljubice Ribić i Milana Novaka koji će na sebi svojstven način voditi i ovu večer, a dan kasnije u 19 sati dubrovački gospar gostuje u ludbreškom dvorcu Batthyany u organizaciji Gradske knjižnice Mladen Kerstner u suradnji s Ritmom misli.

Komentari

Komentara