POU

Grad Lepoglava raspisao je javni natječaj za dodjelu stipendija studentima s gradskog područja za akademsku godinu 2018./2019.

Natječaj je objavljen 22. siječnja 2019., a prijave kandidata dostavljaju se u roku 15 dana od dana objave. U tom roku studenti koji se žele prijaviti na natječaj moraju ispuniti prijavne obrasce te ih zajedno s traženom dokumentacijom dostaviti Gradu Lepoglavi.

Dodijeljeno će biti ukupno 23 stipendije – 17 stipendija na osnovi socijalno-ekonomskog statusa, tri po osnovi deficitarnih zanimanja odnosno zanimanja od bitnog značaja za Grad Lepoglavu te tri po osnovi uspjeha i postignuća tijekom studiranja. Stipendija studentima Grada Lepoglave dodjeljuje se za akademsku godinu 2018/2019., računajući od 01. listopada 2018. do 30. lipnja 2019. godine. Mjesečni iznos stipendije po korisniku stipendije iznosi 700 kuna.

Supernova

Detalji natječaja kao i potrebni obrasci za prijavu na natječaj nalaze se na službenoj internet stranici Grada Lepoglave.

Također, Udruge koje žele ostvariti pravo na financiranje vlastitih programa i projekata sredstvima Grada Lepoglave, moraju zaključno do 22. veljače 2019. godine Gradu Lepoglavi podnijeti prijavu za njihovo financiranje.

Naime, Grad Lepoglava je raspisao Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga od interesa za opće dobro koje provode udruge na osigurao 400.000 kuna kojima će se financirati programi i projekti udruga od općeg interesa odnosno oni kojima se ostvaruju javne potrebe građana te doprinose razvitku i općem napretku Grada Lepoglave. Programi i projekti koji se prijavljuju za financiranje moraju se odnositi na sljedeća područja: kultura i umjetnost, humanitarna i socijalna djelatnost, branitelji, djeca i mladi te ostali programi. Sve dodatne informacije o natječaju nalaze se na službenoj internet stranici Grada Lepoglave gdje se nalaze i potrebni obrasci na kojima se prijave podnose.

Komentari

Komentara