Povežite se s nama

Košarka

Grafičar pobjednik Regije Sjever

Objavljeno:

- dana

KOŠARKAŠKI KUP

Ekipa KK Grafičar iz Ludbrega pobijedila je KK Čakovec 87:76 u finalu Regije Sjever Kup natjecanja “Krešimir Čosić” za sezonu 2012/2013. godinu.

“Košarkaši “Grafičara ” potpuno zasluženo osvojili su Regionalni kup.

  Jučer u ludbreškoj dvorani pred oko 220 vatrenih gledatelja svladan je KK “Čakovec” s 85:76 (16-24, 38-41,57-59 ).  Bila je to utakmica dostojna finala i po zanimljivosti i po dekoru. Iskusni gosti predvođeni kapetanom 45- godišnjim  Samirom Jurasom( omladinskim reprezentativcem SR Hrvatske 1986. godine)  te 40-godišnjim Sašom Horvatom do zadnjih su trenutaka veliki broj gledatelja držali  u neizvjesnosti. Štovište gosti (bez najboljeg igrača Prprovića) vodili su dobar dio utakmice protiv domaćina koji je nastupio bez stožernog centra Novaka , a takoreći i bez Bušića koji nije mogao izdržati napor utakmice. Utakmicu su svojim sjajnim dionicama odlučili Poljak i Siladić uz dobru potporu Manuela Novaka i Marka Martinčevića, zbog kojeg je i nekoliko navijača, da se malo našalimo, dobilo par sijedih, naime izvodio je slobodna bacanja u maniri “Raše” Radovanovića. No sve u svemu idealna večer sa sjajnim završetkom , a slavilo se duboku u noć.  Slijedeći kup ogled igra se protiv snažnog “Samobora”, člana A-2 lige Centar.Koševe za “Grafičar” su postigli ; Martinčević 14, Manuel Novak 14, Siladić 21, Poljak 25, Petrović 8, Hrkač 4. ” izvještava ludbreg.hr.

Izvor:
Foto:

Košarka

KK Varteks i Košarkaška akademija MRAV organiziraju ogledni trening za košarkaše osnovne školske dobi u Varaždinu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Košarkaški klub Varteks Varaždin kao partner na projektima koje provodi Košarkaška akademija Mrav iz Zagreba, poziva sve dječake koji su zainteresirani da se bave košarkom, a rođeni su 2008., 2009., 2010., 2011., 2012. i 2013. godine da se priključe oglednom treningu KK Varteks i Košarkaške akademije Mrav.

Program treninga Košarkaške akademije Mrav (bivši KK Zagreb) polazili su naši sadašnji reprezentativci Krunoslav Simon, Dario Šarić, Mario Hezonja i mnogi drugi uspješni košarkaši.

Program Košarkaške akademije Mrav je inkluzivan, i usmjeren je na razvitak svih potrebnih vještina i osobina kako bi svaki polaznik postigao samo ispunjenje.

Ogledni trening održat će se u subotu, 10.09. u Sportskoj dvorani Graberje.

Prvi na rasporedu u 14:00 sati, ogledni je trening za dječake rođene 2008. i 2009. godine.

U 16:00 sati, ogledni trening je za dječake rođene 2010., 2011., 2012. i 2013. godine.

Sudjelovanje u treningu je besplatno za sve polaznike te je jedina obaveza polaznika da su u sportskoj opremi i da ponesu svoju košarkašku loptu. Trening provode educirani treneri košarkaške akademije Mrav s višegodišnjim iskustvom rada s mladim igračima, trening u 14:00 sati je pod vodstvom trenera Andreja Tesle, a trening u 16:00 sati je pod vodstvom trenera Krešimira Bilića. Vidimo se u subotu – poručuju iz KK Varteksa.

Nastavite čitati

Košarka

Besplatni ljetni košarkaški kamp KK Varteksa

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Košarkaški klub Varteks Varaždin sezonu završava besplatnim kampom sporta za dječake od 1. do 4. razreda OŠ, od 27. lipnja do 1. srpnja. 

Ove godine KK Varteks formirao je tri selekcije mlađih dječaka do 9, 11 i 13 godina, dok je prva ekipa Varteksa završila sezonu na četvrtom mjestu u Trećoj hrvatskoj ligi.
Sljedeće sezone očekuju još bolje rezultate, prvenstveno u mlađim dobnim kategorijama i veći broj djece da se uključi u sport, odnosno košarku, što je primarni cilj kluba. 
S treninzima i pripremama nastavljaju tijekom ljeta, a sve zainteresirane pozivaju da im se priključe.

Prijave su moguće putem maila: [email protected] ili na Facebook stranici kluba KK Varteks Varaždin.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje