GRK Varaždin 1930

Rukometaši Gradskog rukometnog kluba Varaždin 1930 započeli su se pripremama za novu sezonu Premijer lige.

U novu sezonu ulaze s novom, redizajniranom ekipom. Klub su napustili Vujović, Hirš, Trojko, Tokić i Šipić, a pristiglo je čak osam novih igrača.

U pripremnom periodu, koji će trajati sedam tjedana, Dabrovi će odraditi devet do 11 utakmica, a sve kako bi se što bolje spremili za premijerligaška uzbuđenja koja startaju 23. rujna.

– Stiglo je osam novih igrača, a vjerujem da ćemo biti stabilni. Ekipa smo koja ima talenta, no ne pobjeđuje ekipa koja ima talenta i igra lepršavo, već ona koja manje griješi. Nadam se da ćemo kroz određeno, radovati pravim stvarima – rekao je Željko Čagalj, trener Dabrova.

Kapetan Jurica Vidaček dodao je kako je teško bilo što prognozirati.

– Bit će vrlo zanimljivo. Trener je pomno odabrao igrače i vjerujem da će se sezona biti na dobrom tragu. Teško je govoriti o ciljevima – dodao je Vidaček.

Ciljevi

Nešto izravniji bio je predsjednik kluba Goran Hlevnjak.

– Nadamo se i očekujem da Varaždin postane prvak u Premijer ligi i i izborimo Final Four Hrvatskog kupa – poručio je Hlevnjak.

No, ono što je bogatstvo kluba je omladinska škola, a varaždinski rukometni klub može pohvaliti s čak 16 reprezentativaca.

– Ove godine zaposlili smo još jednog u omladinskoj školi i ima ih trenutno šest. U gotovo svim uzrastima imamo reprezentativce i vid se rad u omladinskoj školi. Ono čemu težimo da u naredim godina slažemo kostur seniorske momčad od domaćih igrača, jer kvalitetu sigurno imamo – zaključio je Romano Puček, dopredsjednik kluba.

Izvor:
Foto: Ivan Agnezović

Komentari

Komentara