Povežite se s nama

Zabava & Stil

Grupa Vigor i Begini krajem tjedna u Ljubešćici: bit će i dobrog gulaša, nogometa, ribičije…

Objavljeno:

- dana

Program proslave Dana općine Ljubešćica „Ljubešćica u srcu 2019.“ obilježit će sportska događanja, gulašijada, ribičija i zabavni koncerti.

Naime, glazbeno zabavnu večer pod šatorom u Ljubešćici ovoga petka, 2. kolovoza, otvaraju Grupa Vigor i Acoustic band, koji će sa svirkom početi u 22 sata.

U nedjelju, 3. kolovoza, u jutarnjima satima u sjenici Etno kuće mjerit će se tlak i šećer, dok u 9 sati počinje malonogometni turnir. U 14 sati na redu je Gulašijada, humanitarno natjecanje u pripremi gulaša, dok sat i pol kasnije kreću Sportske seoske igre.

U 18:30 počinje revijalna nogometna utakmica „4 ćoška“ vs „Penzići“. Večer će završiti ljubeškim kinom na otvorenome uz projekciju filma Kerekesh teatra „Ufuraj se i pukni“, nakon čega od 22 sata zabavljaju Begini i TS Terca.

U nedjelju, 4. kolovoza, u 6 sati počinje 23. ribički kup na rijeci Bednji u Kapeli Kalničkoj, dok u 9 sati počinje 9. otvoreno prvenstvo Ljubešćice u tenisu. Deseti prigorsko-zagorski sejem i Deseti ljubeški sejem počinju od 14 sati, a u 19 u sportskoj dvorani zakazani su Etno susreti. Od 20:30 sati nastupa grupa Kraljevi.

Program Dani općine Ljubešćica završit će u ponedjeljak, 5. kolovoza, svečanom misom u župnoj crkvi povodom blagdana Majke Božje Snježne, u 11 sati.

Zabava & Stil

FOTO Publika u Sračincu u užarenoj atmosferi uglas pjevala s Miroslavom Ilićem

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

U petak, 3. veljače, počeo je veliki Međunarodni srakarski fašnik.

Tim je povodom sinoć u grijanom karnevalskom šatoru u Sračincu nastupio srpski pjevač narodne glazbe Miroslav Ilić.

Nezaboravnu večer pokrenula je “Božanstvena žena”, a nastavilo se pjesmom “Ova noć ” koja je to i potvrdila.

Publika iz Sračinca i ostalih dijelova Varaždinske županije s pjevačem je uglas pjevala stare hitove, ali i one nešto novije.

Subota je rezervirana za veliku karnevalsku povorku uz Privatt bend i DJ Mireka, a bit će održana i prigodna izložba fotografija na temu fašnika slovenskog autora Janka Levaniča.

Djelić atmosfere s koncerta Miroslava Ilića pogledajte u fotogaleriji.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Udruga maškara Petrjaski kurent fašničko je vrijeme počela “Kurentskim skokom”

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Udruga maškara Petrjaski kurent fašničko je vrijeme počela manifestacijom “Kurentski skok” koja se održala u četvrtak, 2. veljače.

“Fašnik u Petrijancu” na rasporedu je u subotu, 11. veljače, a početak je u 15 sati. Povorka će krenuti ove godine ispred doma u Družbincu, preko Ulice Zrinski i Frankopana do restorana 4M, a nakon toga Ulicom Vladimira Nazora do OŠ Petrijanec, gdje posjetitelje očekuje šator i zabava.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje