Povežite se s nama

Ostali sportovi

Grupni i individualni treninzi za djecu, natjecatelje i rekreativce

Objavljeno:

- dana

BORILAČKI SPORTOVI

Fight club Kovačić, Varaždin u sklopu svojih brojnih aktivnosti 7. siječnja otvara centar za borilačke sportove koji se nalazi u novouređenim prostorijama u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin.

Iskustvo
U klubu se radi sa djecom od 7 godina, početnicima i rekreativcima. Može se trenirati boks, kickboxing, savate, muay thai i mma te brazilian jiu-jitsu. Treninzi se održavaju svakodnevno zavisno od odabrane grupe. Tako je ponedjeljkom od 17,30 do 18 sati rezerviran termin za kickboxing i savate za djecu i kadete, od 18,30 do 20 trenira se savate a od 20 do 21,30 mma i bjj za početnike i rekreaciju. Utorkom su na rasporedu škola boksa, pa savate i u večernjem terminu muay tai i kickboxing za početnike i rekreaciju. Srijedom je prvi termin ponovo rezerviran za kickboxing i savate za djecu i kadete, pa crossfit te u večernjem terminumma i bjj za početnike i rekreaciju. Četvrtkom je isti raspored kao i utorkom a petkom je od 17,30 do 18 sati rezerviran termin za kickboxing i savate za djecu i kadete, od 18,30 do 20 trenira se savate a od 20 do 21,30 crossfit za početnike i rekreaciju. Posebna ponuda kluba su Individualni treninzi, izrada programa treninga, programa prehrane, treninzi za rekreativce, kondicijska priprema za vrhunske sportaše i sl. U klubu rade školovani i iskusni treneri sa višegodišnjim borilačkim iskustvom. Glavni treneri u klubu su Siniša Kovačić i Hrvoje Kišasondi.
Uz klub u Varaždinu Fight Club Kovačić ima i svoje podružnice koje se nalaze u Sračincu, Čakovcu i Strahonincu. Sve ostale informacije mogu se dobiti u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin u navedenim terminima te putem e-maila [email protected] ili [email protected]
Fight Club Kovačić ima i internet stranicu na kojoj su dodatne informacije o klubu a nalazi se na adresi www.fightclub-kovacic.com.

Izvor:
Foto:

Ostali sportovi

U Trnovcu Bartolovečkom osnovan Stolnoteniski klub Visia

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U subotu 7. travnja održana je skupština udruge Sportskog društva Žabnik, na kojoj je došlo do preimenovanja udruge u STK Visia Trnovec Bartolovečki.  Uz dosadašnje djelatnosti, klub će se baviti razvojem i djelovanjem masovnog i sportskog – rekreativnog stolnog tenisa i surađivati sa školama, sličnim klubovima i društvima.  Izabrana je nova predsjednica Goranka Vincek i novo rukovodstvo.

Iz novog kluba zahvaljuju se na podršci svim članovima udruge, a osobito načelniku općine Trnovec Bartolovečki, Zvonku Šamecu.

Nastavite čitati

Ostali sportovi

STK Starr u finalu HEP Superlige!

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

STK Starr je i u drugom polufinalnom susretu s STK Pula slavio, ovaj puta rezultatom 4:1.

Najprije je Zeng Jia bio uvjerljiv protiv Tomislava Marakovića 3:0 (11:9, 11:3, 12:10), zatim je Nikola Horvat izgubio od Marina Runjića, iako je vodio 2:1 na kraju je bilo 2:3 (11:7, 7:11, 13:11, 10:12, 10:12). zatim Ronald Ređep dobiva Frane Runjića 3:1 (11:8, 7:11, 11:6, 11:8). U igri parova ponovo bolji varaždinski par Ređep/Zeng od F. Runjić/M. Runjić 3:0 (11:5, 11:6, 11:5) i “točku na i” stavlja Zeng Jia pobijedivši Marina Runjića 3:1 (9:11, 11:6, 11:5, 11:8).

Slijedi repriza prošlogodišnjeg finala s ekipom STK Libertas Marinkolor. Prošle godine su Dubrovčani slavili u tri susreta, a ove godine Varaždinci žele i mogu uzvratiti. U finalu STK Starr nastupit će u punom sastavu, ekipi će se pridružiti i Tan Ruiwu, Kinez s hrvatskom putovnicom koji se sprema u Kini za finalnu seriju. Ovo je je za STK Starr vrhunac i cilj sezone koji su si postavili još jesenas. Osvajanje naslova prvaka Hrvatske za STK Satrr bi značio veliki korak naprijed i najvjerojatnije ulazak u prvih 16 klubova Europe te nastup u Ligi prvaka. Kako je veliki ulog u igri, u klubu ozbiljno prilaze završnim pripremama kako ih ništa ne bi iznenadilo u pohodu na titulu najboljih. Nakon što je ženski sastav ušao u Superligu, sljedeće sezone STK Starr bit će vodeći vrhunski stolnoteniski klub u Hrvatskoj. Takav golemi uspjeh zasigurno će prepoznati i lokalna uprava te sponzori i partneri koji podupiru vrhunske rezultate kako u radu s najmlađima tako i u seniorskom sastavu.
Prvi finalni susret igra se u Varaždinu 17. travnja.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje