Povežite se s nama

Međimurje

Hari Mata Hari “žari” na Mesapu

Objavljeno:

- dana

ZA KRAJ GODINE

Svi koji vole dobru glazbu od četvrtka, 22., do petka 23. prosinca, u dvorani Mesapa u Nedelišću mogu se na najbolji način pripremiti za ispraćaj Stare godine.

Naime, za kraj organizatori su ostavili samo najbolje – koncert najpoznatije bosanske pop grupe Hari Mata Hari. Svima nama znana je po brojnim hitovima za sve generacije; “Ćilim”, “Kao domine”, “Da ti ko čovjek oprostim”, “Prsten i zlatni lanac”, “Volio bih da te ne volim”, “Svi moji drumovi” i mnogim drugima. Bend koji puni dvorane i stadione jamac je vrhunskoj zabavi. Vrata dvorane bit će otvorena od 20 sati, a nakon nastupa DJ-a na pozornicu se u 21.15 sati penju članovi grupe Tim, koja je dokazala svoju kvalitetu svirkama na najvećim okupljanjima diljem Hrvatske. 

Podsjećamo, riječ je o jednom od najboljih bendova varaždinsko-podravske regije. Gosti iz BIH praše od 23.45 sati, a program će završiti oko 4 sata ujutro.

Izvor:
Foto:

Međimurje

U subotu ponovno dobrotvorna akcija “Radio gorice za Katružu”

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Novo izdanje dobrotvorne akcije “Radio gorice za Katružu” održat će se u subotu, 23. rujna, diljem gornjeg Međimurja gdje će organizatori iz Humanitarne zaklade solidarnosti Katruža Međimurske županije i Radija 1 s prijateljima, donatorima i gostima obilaziti gorice te prikupljati grožđe, mošt i ostale oblike donacije za nove cikluse pomoći međimurske Zaklade građanima.

Polazak je ispred Gradskih bazena Marija Ružić u Čakovcu, odakle se u 8 sati kreće prema Svetom Urbanu, a na brojnim postajama diljem bregovitog dijela našega kraja povorku će pratiti glazba za koju će se pobrinuti provjereni međimurski glazbenici – članovi Skandal benda, Josip Sanjković Mitrica te DJ Radija 1.

U Humanitarnoj zakladi Katruža Međimurske županije ističu da je cjelokupni prihod akcije isključivo namijenjen pomaganju bolesnim osobama s ovog područja, te pozivaju građane da se uključe donacijom u grožđu, moštu, novčanim prilozima ili nekim drugim oblikom doprinosa postanu sudionici ove lijepe priče koja dugi niz godina širi svjetlost nade ljudima u potrebi.

Nastavite čitati

Međimurje

FOTO Radna akcija u vrtiću „Maslačak“: roditelji izradili nova igrala, a djeca ih obojala

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U vrtiću „Maslačak“, područnom odjelu Dječjeg vrtića „Cvrčak“, održana je radna akcija uređenja vrtićkog dvorišta.

Roditelji su nabavili materijale te od njih izradili stolove, klupice, kuhinju i glazbeni kutak. U vrtić su došli kao pravi majstori s alatom i od drveta napravili „ čuda“.

Sve je obojano zajedno s djecom koja su aktivno sudjelovala, što daje posebnu vrijednost svemu napravljenom.

Obojana su i sva postojeća igrala, a na klackalice i njihaljke stavljene su nove sjedalice.

– Vrtićko dvorište područnog odjela „Maslačak“, Dječjeg vrtića „Cvrčak“, dobilo je novi sjaj. Djeca će uživati u igri na igralima koja su napravili njihovi roditelji, a oni sami obojali po želji. Veliko hvala roditeljima, djeci i odgojiteljima na hvalevrijednoj akciji – poručili su iz vrtića.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje