Povežite se s nama

Život i društvo

„Hiperquiz“ i „Stand up“ s Vlatkom Štamparom i drugim komičarima ovoga vikenda u Cestici

Objavljeno:

- dana

Ovoga vikenda u Cestici se pripremaju dva zanimljiva događaja. U petak, 31. srpnja, u prostorijama Udruge mladih „hiperAKTIVNI“ (sklonište, iza Osnovne škole Cestica) održat će se „Hiperquiz“, s početkom u 20 sati.

Prijave su moguće putem službene Facebook stranice Udruge i Instagram profila, gdje se nalaze i svi detalji vezani uz prijave sudionika.

U subotu, 1. kolovoza, u Cestici na adresi Dravska 2 (iza Osnovne škole Cestica) održat će se „Stand up“ na otvorenom, s početkom u 20 sati.

Manifestacija je to koju organizira Udruga mladih „hiperAKTIVNI“ Cestica pod pokroviteljstvom Općine Cestica.

Glavni akteri večeri su Vlatko Štampar, Aleks Curać Šarić, Saša Turković i Goran Vugrinec iz Lajnapa.

U slučaju lošeg vremena, događanja će se održati u Osnovnoj školi Cestica.

Ulaz je besplatan.

– Pozivamo vas da nam se ovog vikenda pridružite na druženju u Cestici! – poručuju organizatori.

Međimurje

FOTO Tjedan kolektivne sadnje stabala u Dječjem vrtiću “Potočnica” Mala Subotica

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

I ove je godine Dječji vrtić Potočnica sudjelovao je u nacionalnoj kampanji “Tjedan kolektivne sadnje stabala u Hrvatskoj 2021.” koji se održava u razdoblju od 1. – 7. ožujka.

Inicijativa “Zasadi drvo, ne budi panj!” pokrenuta je s idejom da svatko može zasaditi stablo i tako pridonijeti poboljšanju vlastite životne sredine, ujedno i borbi protiv klimatskih promjena. Želi se potaknuti građane, udruge, tvrtke i ustanove da diljem Hrvatske zasade što više stabala i time istaknu važnost i dobrobit drveća i zelenila.

Vrtni centar Iva Štefanec i Rasadnik Žižek Sveta Marija velikodušno su donirali Dječjem vrtiću sadnice kupine, maline, smokve i jasena. Djeca su zajedno sa svojim odgojiteljicama, ravnateljicom i općinskim načelnikom zasadili sadnice u dvorištu vrtića.

Nastavite čitati

Život i društvo

Policija će u ponedjeljak, na Međunarodni dan žena, darivati uzorne vozačice

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

U ponedjeljak, 8. ožujka, od 9 do 14 sati, povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena, na prometnicama Varaždinske županije policijski će službenici provesti preventivno – represivnu akciju „Cool je biti uzorna vozačica“.

Tom će se prilikom svi sudionici u prometu, koji se zateknu u prekršajima, procesuirati sukladno zakonskim propisima.

Sve kontrolirane žene, bilo u svojstvu vozačice ili putnice u vozilu, darivat će se privjeskom, dok će se prve četiri zatečene vozačice, koje u zadnjih deset godina nisu evidentirane kao počiniteljice prometnih prekršaja, darivati poklon paketima.

Nastavite čitati