U utorak, 8. listopada, oko 17 sati u Čakovcu, prilikom šetnje ulicom Vladimira Nazora, 75-godišnjakinji s leđa prišao je nepoznati muškarac te joj iz ruke istrgnuo torbicu u kojoj su se nalazili mobiteli, novčanik s osobnim dokumentima i novcem.

Nakon drske krađe počinitelj se trčeći udaljio s mjesta događaja prema Ulici dr. Ivana Novaka, gdje ga je u bijegu pokušao zaustaviti nepoznati građanin te je tom prilikom počinitelj odbacio ukradenu torbu sa stvarima i pobjegao prema Mlinskoj ulici. U događaju 75-godišnjakinja nije ozlijeđena te nije nastala materijalna šteta.

Opis počinitelja: muškarac starosti oko 20 godina, slabije tjelesne građe, visine oko 170 cm, smeđe kratke kose, obučen u majicu dugih rukava svijetlomaslinaste boje i hlače svijetlosmeđe boje, dok je na nogama imao obuvene svjetlije tenisice.

Policija intenzivno traga za počiniteljem.

Iz policije zahvaljuju građaninu na pravovremenoj i hrabroj reakciji, kojom je spriječio počinitelja u dovršenju kaznenog djela. Mole ga da se osobno javi u najbližu policijsku postaju ili na broj telefona 192 da bi se prikupile sve relevantne činjenice o ovom događaju.

Ujedno, mole se i ostali građani koji raspolažu s konkretnim saznanjima o ovom događaju da se jave u najbližu policijsku postaju ili nazovu na prethodno navedeni broj telefona.

Komentari

Komentara