Povežite se s nama

Sport

Hrvoje Šipuš novi predsjednik, Saša Hiršzon dopredsjednik Teniskog saveza Varaždinske županije

Objavljeno:

- dana

U prostorijama TK Varaždin 1181 u ponedjeljak, 6. ožujka održana je izborna skupština Teniskog saveza Varaždinske županije. Za predsjednika je izabran Hrvoje Šipuš (TK Varaždin), a za dopredsjednika Saša Hiršzon (TK Varteks).

Za tajnika je izabran Zoran Čubra, dok su za članove upravnog odbora uz predsjednika i dopredsjednika, izabrani Lovro Juzbašić (TK Varaždin 1181), Marko Dugandžić (TK Varteks) i Miljenko Jarnjak (TK Ivanec 97.).

Predstavnici svih klubova članova na izbornoj skupštini izabrali su novo vodstvo Teniskog saveza Varaždinske županije u četverogodišnje razdoblje. 

Teniski savez Varaždinske županije od 2019. godine broji 8 klubova, uz 19 predstavnika u skupštini saveza iz klubova TK Varaždin 1181, TK Varteks, TK Ludbreg, TK Ivanec 97., TK Novi Marof, TK Ljubešćica, TK Mladost Varaždinske Toplice i TK Sračinec.

Sport

Cheerleading klub Bravo ponovno je postao državni prvak

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Varaždinske cheerleadersice natjecale su se na državnom prvenstvu u cheerleadingu koje se održalo u subotu, 3. lipnja u Novigradu.

Djevojke su osvojile prvo mjesto u kategoriji Youth team (mlađi juniori) i Youth group stunt te peto mjesto u kategoriji Pee wee team (kadeti). 

Ovim uspjehom, djevojke su se plasirale na Europsko prvenstvo u cheerleadingu u Norveškoj 2024. godine.  

Nastavite čitati

Sport

Fran Brodić i iduće sezone bit će napadač Varaždina

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

– Fran Brodić i Varaždin produžili su ugovor te će on i naredne sezone biti stanovnik našeg grada – istaknuli su na klupskim stranicama.

Brodić je bio najbolji strijelac varaždinskog sastava prošle sezone za kojeg je postigao 12 golova.

Inače, Brodić je u mlađim uzrasnim kategorijama slovio kao velika nada Dinama, no karijera mu je otišla u drugom smjeru.

Iz Dinama 2014. godine otišao u belgijski Club Brugge. Tamo nije igrao već je poslan na posudbu u Royal Antwerp pa zatim u Roeselare. Uslijedio je odlazak u talijanske klubove Cataniju pa Reggianu, da bi se vratio u Hrvatsku, odnosno u Kustošiju, Goricu i sada je Varaždinu.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje