Subota, 15. lipnja, dan je za festival sporta u Cestici.

Udruga mladih Hiperaktivni Cestica i Udruga for life su pod pokroviteljstvom Općine Cestica priredili manifestaciju sportskih igara i aktivnosti za sve uzraste – Sport Fest.

Bogati cjelodnevni program podijeljen je na dva dijela – prijepodnevni za entuzijaste i djecu te natjecateljski u poslijepodnevnim satima.

U prvom dijelu programa će se, od 10 sati ujutro, sudionici imati priliku okušati se u napuhancima, na poligonu, jahanju, nogometu na martinele, odbojci na pijesku, streličarstvu i paintballu sa spužvastim loptama.

Natjecateljski dio programa počinje u 16 sati, a igrati će se nogomet, odbojka na pijesku, košarka (hakl), natjecati će u prolasku vojničkog poligona, bench pressu te guranju gume i povlačenju konopa. Natjecanja koja se protegnu u večernje sate održati će se pod reflektorima.

Za natjecanja u nogometu, odbojci i košarkaškom haklu može se prijaviti do petka (14. lipnja) do 10 sati, nakon čega će se održati javno izvlačenje parova i podijeliti prijavljene ekipe u skupine.
Prijave se primaju na mail; sport.cestica@gmail.com.

Za sve koji nisu natjecateljski raspoloženi, a dođu bodriti ekipe ili povedu djecu na festival sporta organizirano je mjerenje krvnog tlaka i potkožnog masnog tkiva. Voće i cijeđeni sokovi za djecu su besplatni.

U nastavku donosimo raspored programa.

 

Aktivnosti za djecu:

Napuhanci

Poligon za djecu

Jahanje (od 12:00h)

Nogomet od mantinela (od 10:00 – 16:00h)

Odbojka na pijesku (od 10:00 – 15:00h)

Streličarstvo

Paintball sa spužvastim loptama (od 13:00h)

 Natjecanja

Odbojka na pijesku 4v4 početak u 16:00h.

Nogomet od mantinela 3v3 početak u 18:00h.

Basket 3v3 početak u 18:00h.

Komentari

Komentara