Povežite se s nama

Međimurje

I Pepelko na Danima Banfice

Objavljeno:

- dana

JOSIPOVO 19. OŽUJKA

Banfica ovaj tjedan slavi Josipovo. U četvrtak 19. ožujka u 11 sati u crkvi sv. Josipa svečano misno slavlje predvodit će varaždinski biskup Josip Mrzljak.

Toga dana počinju i Dani Banfice s nizom programa u prostoru 6. MO-a u Dravskoj 7b. U četvrtak u 18 sati će biti otvorena izložba radova Ivane Koren i Jane Plovanić uz nastup učenika Glazbene škole. U petak u 19 sati nastupa Ivica Pepelko. U subotu u 10 sati počinje natjecanje u pripremanju gulaša među ekipama gradskih MO-a, a snage će moći odmjeriti i ljubitelji belota. U nedjelju u 17 sati Brahma Kumaris tim priprema “Ljubav u pjesmi i priči”. U ponedjeljak 23. ožujka će u 10 te u 12 sati biti održane likovne radionice, u 18 sati će predstavu “Moj muž, tvoja žena” izvesti KD Trio V iz Ludbrega, potom počinje koncert zbora Kapela Paulina Warasdin, a ujedno će biti upriličena izložba predmeta od bračkog kamena Nikole Drpića.

Izvor:
Foto:

Međimurje

Mala Subotica: trkači i rekreativci pozvani su na utrku

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Arhiva RT

Povodom Dana općine Mala Subotica, Općina Mala Subotica u suradnji s tamošnjom udrugom sportske rekreacije „Sport za sve“ i atletskim klubom Međimurje, organizira 4. utrku Općine Mala Subotica, koja će se održati 10. srpnja s početkom u 18:30 kod Osnovne škole Tomaša Goričanca u Maloj Subotici.

Trkači mogu sudjelovati na stazama od 3,4 i 7,3 kilometra. Utrka je namijenjena građanstvu, bilo da je riječ o sportašima ili rekreativcima, a medalje za prva tri natjecatelja osigurane su u svim dobnim kategorijama. Startne brojeve osigurava organizator, a preuzimaju se od 16:30 kod škole.

Podjela nagrada bit će poslije završetka glavne utrke, nakon što se obrade svi podatci.

Nastavite čitati

Međimurje

Dani Općine Goričan slavit će se uz dobru zabavu: sport, izložbe, vol s ražnja…

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Dani Općine Goričan ove će se godine održati od četvrtka, 24. lipnja, do nedjelje, 27. lipnja.

U četvrtak s početkom u 19 sati održat će se svečana sjednica Općinskog vijeća u Multimedijalnoj dvorani, a dok će petak obilježiti likovna radionica Emanuela Varovića, otvorenje izložbe pokojne Ivane Šavora, foto-safari Petra Sabola i nastup grupe “Meteori”, a za djecu je organiziran i zabavni park.

U subotu će, uz dječji zabavni park, biti održano i kuhanje udruga, prijateljska utakmica Prijatelji – Palonovec, sportske igre te nastup grupe “Čarobnjaci”, dok će se u nedjelju slaviti sveta misa, a u tamošnjem društvenom domu KUD je pripremio izložbu starina. Svima u slast bit će i vol s ražnja, a potom slijedi mini turnir u nogometu, nastup mažoretkinja i puhačkog orkestra.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje

Error, no Ad ID set! Check your syntax!