Povežite se s nama

Zabava & Stil

I TOGA IMA: Kojim smjerom krenuti u Đureku?!

Objavljeno:

- dana

ZBUNJUJUĆA REGULACIJA PROMETA

Kojim smjerom krenuti? Pitaju se to mnogi građani nakon izmjena u regulaciji prometa u varaždinskoj Aleji kralja Zvonimira. I dok je ta ulica postala jednosmjerna, na što će se svi naviknuti s vremenom, čini se da u okolnim ulicama vlada kaos.

Pitanje “u kojem smjeru krenuti” postavili su stanari Ulice Zrinskih i Frankopana gdje ih je ponovo dočekala nova, nesvakidašnja regulacija. To je fotoaparatom zabilježila čitateljica Regionalnog tjednika.

– Opet nas je dočekala nova (zbunjujuća) regulacija prometa. Brisanje i prepravljanje strelice po treći put – komentirala je Jelena Mihalić na našoj Facebook stranici.

Zbunjeni smo ostali i mi: i dok prometni znak zabranjuje vožnju u jednom smjeru, signalizacija na samoj prometnici vozačima ukazuje da krenu u suprotnom smjeru!

Izvor:
Foto: SNIMILA ČITATELJICA

Zabava & Stil

FOTO Vanna raspjevala Varaždince okupljene na Korzu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ivan Agnezović

Koncertni Advent u Varaždinu je danas počeo nastupom Vanne, velike hrvatske zvijezde i jedne od najcjenjenijih i najuspješnijih pjevačica posljednjih tridesetak godina.

Svečano i romantično uređene ulice i trgove povijesne gradske jezgre danas su opet preplavile dobre emocije jer počeo je praznični program.

Kakva je bila atmosfera na Korzu pogledajte u galeriji fotografija:

Nastavite čitati

Zabava & Stil

FOTO Božićna bajka na ulicama Varaždina

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ivan Agnezović

Unatoč kiši koja je mnogima pokvarila planove, Varaždin večeras zaista izgleda bajkovito. Svjetla i šareni ukrasi, barokni su grad pretvorili u pravu božićnu bajku.

Božićni ugođaj privukao je šetače, a najhrabrijima nije smetala kiša pa su odlučili isprobati i novo klizalište.

Ledena čarolija na Kapucinskom trgu će raditi svakodnevno od 10 do 21.30 sati, sve do 16. siječnja 2022., a ovogodišnji Adventski program zaista je raznolik i bit će prigode za uživanje.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje