POU

Odlična je stvar da Regionalni tjednik ima još ulaznica za 10. Tjedan smijeha Kerekesh Teatra, koji traje od 8. do 17. ožujka.

Danas dijelimo ulaznice za dvije predstave.

Imamo 2×2 ulaznice za komediju “Traži se Bullhit”, koja u HNK Varaždin igra u subotu, 9. ožujka, u 11:30 sati. Predstava je primjerena za djecu. Luka Bulić, zabavljač, imitator, pjevač i glumac poznat po skladanju i pjevanju urnebesnih Bullhitova na najslušanijem radiju Antena Zagreb i njegov prijatelj Saša Buneta, glumac poznat kao Milivoj Lulek s istog radija, odlučili su uz vašu veliku pomoć u Ludoj kući napraviti pravi show i osmisliti najnoviji radijski hit!

Supernova

Također, javite nam se i osvojite 1×2 ulaznice za predstavu “Brodolomke” koja u HNK Varaždin igra u nedjelju, 10. ožujka, u 20:30 sati. Brodolomke su dirljiva i tragikomična priča o četiri žene zarobljene na jednom mjestu. Iako različitih životnih priča, sudbina ih poveže na najneobičniji način. Stvaraju se novi životni obrasci kroz učenje o sebi, dok ih sve povezuje ovisnost. Ovisnost kao odgovor na život, kao posljedica puta kojeg su odabrale.

Ispod objavljenog članka na Facebooku Regionalnog tjednika napišite na koju predstavu želite i koga želite povesti, a mi ćemo danas, 7. ožujka, oko 11 sati objaviti tri sretna dobitnika.

Očekuje nas fantastičan Tjedan smijeha Kerekesh Teatra!

Imamo dobitnike! Čestitamo! Ulaznice su osvojili Lucija Magić Jany, Katarina Djuran i Dinko Šamec.

Komentari

Komentara