Povežite se s nama

Međimurje

Interes za Kardiologiju

Objavljeno:

- dana

POSJET

Županijsku bolnicu Čakovec prošlog su tjedan službeno posjetili državni tajnik Ministarstva zdravstva Željko Plazonić i pomoćnica ministra zdravstva Ružica Palić Kramarić kako bi se upoznali s funkcioniranjem Bolnice i radom Intervencijske kardiologije. U sklopu posjeta liječnici Bolnice na čelu s ravnateljem Robertom Grudićem održali su radni sastanak s predstavnicima Ministarstva. Razgovarali su o financijskom stanju Bolnice, planovima za razvoj koji uključuju ulaganje u dnevne bolnice/jednodnevne kirurgije, kao i planovima za daljnji razvoj Intervencijske kardiologije. Nakon sastanka gosti su obišli Bolnicu te im je predstavljen rad Intervencijske kardiologije, koja predstavlja Regionalni centar Sjeverne regije u liječenju infarkta miokarda.

Izvor:
Foto:

Međimurje

Advent u Općini Donji Kraljevec bogat je sadržajima za djecu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Lijepo će biti blagdansko vrijeme u Donjem Kraljevcu.

Naime, od 2. prosinca do Božića traje Advent u Općini Donji Kraljevec.

Program je fokusiran na sadržaje za najmlađe.

Nastavite čitati

Međimurje

U Pribislavcu će se održati 2. Božićni sajam

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Pribislavec organizira 2. Božićni sajam, koji će se održati 17. prosinca na prostoru ispred Općine Pribislavec s početkom u 14 sati.

– Ovim putem pozivamo zainteresirane izlagače da rezerviraju svoj štand za izlaganje na sajmu te da iskoriste priliku za promociju svojih proizvoda i usluga. Rok za podnošenje prijava za rezervaciju štanda je 8. prosinca 2023. godine – ističu iz Općine Pribislavec.

Prijave (Zahtjev za korištenje javne površine) se podnose osobno u Jedinstveni upravni odjel Općine Pribislavec, Braće Radića 47, Pribislavec ili putem e-maila: [email protected].

Zahtjev za korištenje javne površine nalazi se na službenoj web stranici Općine Pribislavec.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje