Povežite se s nama

Zabava & Stil

Iskoristite božićne ukrase za novogodišnji party

Objavljeno:

- dana

KREATIVNO

Toliko vremena, truda i novaca utrošimo u blagdansko uređenje doma da bi bila prava šteta da sve te ukrase ne zadržimo još neko vrijeme nakon proslave Božića.

Na portalu Lushome.com predlažu na koje sve načine božićne dekoracije možete iskoristiti za proslavu Nove godine i kao zimske dekoracije u kuhinji, dnevnoj ili dječjoj sobi.

Pripremate li novogodišnji tulum u svom domu, obvezno se pozabavite recikliranjem božićnih dekoracija, jer će vas to zabaviti, a ujedno ćete uštedjeti novac. Zelene grančice, ukrasne zvijezde i trakice, snježne pahuljice, kuglice i lampice stvorit će posebnu i svečanu atmosferu koja će se sigurno svidjeti vašim gostima. Umjesto da kupujete nove ukrase, iskoristite ove jednostavne, kreativne i jeftine ideje kako biste stvorili šareni i veseli ugođaj u svom domu.

Imate li puno božićnih ukrasa, osim dnevne sobe možete ukrasiti blagovaonicu, kuhinju, hodnik i ulazna vrata. Vesele lampice na ulaznim vratima djelovat će toplo i gostoljubivo. Od zelenih grančica i ukrasa za božićno drvce napravite dekoracije za stol te ga dodatno ukrasite bijelim pahuljicama.

Stol će odlično izgledati uz srebrne i zlatne božićne kuglice i ukrasne zvijezde, a možete dodati i pahuljice izrezane od papira. Dodajte nekoliko ukrasa na luster u dnevnoj sobi, a šarenim vrpcama uokvirite vrata sobe ili ih stavite da vise s polica i uživajte u svečanom, zimskom ugođaju za koji ste utrošili samo malo mašte i vremena.

Izvor:
Foto:

Zabava & Stil

Općina Vinica dijeli litru i vodu kojom ćete počastiti ekipu na koncertu Cura iz centra

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Vinca od 22. travnja do 4. svibnja obilježava svoje Dane, a sprema se pravi zabavni spektakl.

U petak, 26. travnja u šatoru u Gornjem Ladanju nastupa Jole, a u subotu, 27. travnja sve će zabavljati Cure iz Centra.

Ženski tamburaški sastav Cure iz Centra, poznate i kao C.I.C.E., u 15 godina postojanja iza sebe nosi brojne uspjehe i sudjelovanja na raznim festivalima diljem Hrvatske. Zabava je zagarantirana.

Tim povodom Općina Vinica poklanja vam litru vina i litru mineralne vode. Dijelimo tri puta po jednu rundu, a vi u objavi na Facebooku morate označiti ekipu koju ćete počastiti rundom na koncertu.

Sretne dobitnike objavit ćemo u petak, 26. travnja.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Općina Vinica obilježava svoje Dane, a za feštu su zaduženi Jole i Cure iz centra

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Vinca od 22. travnja do 4. svibnja obilježava svoje Dane.

Pripremljeno je nešto za sve generacije.

Važno je napomenuti da se priprema i odlična zabava. U petak, 26. travnja, održava se svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Vinica, a u večernjim satim u šatoru u dvorištu PŠ Gornje Ladanje nastupa Jole. Početak koncerta je 21 sat.

Dan kasnije, u subotu, na istoj lokaciji zabavljat će Cure iz centra.

Ulaz na koncerte je besplatan.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje