S početkom lagerske rasprodaje u šest hrvatskih poslovnica preostalo je svega 160 novih Opel modela, sada dostupnih s megauštedama u rasponu od 8925 pa sve do 33.950 kuna.

Među njima nalazi se i najprodavaniji obiteljski Opel, Astra limuzina s bogatom dodatnom opremom, kao i Corsa, najpopularniji gradski model. Za sve one koji žele isprobati njemačko SUV iskustvo na akciji je i Grandland X, predstavnik najboljeg omjera cijene i kvalitete unutar Opel ponude PSC centara. Također, u ponudi je i Crossland X – mlađi brat ovog modela, vodeći u dizajnu i inovacijama unutar svoje klase.

Za vlasnike bilo koje marke vozila kreirana je akcija „Staro za novo“, koja uključuje neobveznu besplatnu procjenu stanja rabljenog vozila. Vrijednost automobila može se koristiti kao učešće pri kupnji novog modela ili isplatiti u gotovini. Ostatak vrijednosti novog automobila rješava se putem atraktivnih modela financiranja dostupnih u svim PSC centrima.

Iskoristite prvi slobodni trenutak i posjetite PSC salone u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku i Varaždinu.

Požurite se i ostvarite megapopuste kod ovlaštenih Opel partnera!
Više informacija potražite na: www.psc-croatia.hr.

*Cijene za navedene modele izračunate su prema tečaju 7,45 za 1 € i uključuju PDV. Akcija traje od 12. 12. 2018. do 13. 1. 2019. ili do isteka zaliha. Fotografije su simbolične.

Komentari

Komentara