Renomirani restorani

U razdoblju od 13. do 22. listopada 2017. održava se već svima poznata gastro manifestacija Tjedan restorana, a u kojoj i ovaj puta sudjeluju renomirani varaždinski restorani Verglec i Park Boutique Hotel.

U sklopu manifestacije odabrani restorani će kroz cijeli tjedan svojim gostima nuditi posebno osmišljene jelovnike od tri slijeda – predjela, glavnog jela i deserta za samo 100 kn. Tako ćete u Park Boutique Hotelu moći uživati u jelima poput parfea od pilećih jetrica na medenom kruhu, pečenim pačjim prsima u krem umaku s valjušcima od kestena ili se zasladiti, primjerice, s kruškama u paprenoj čokoladi. Restoran Verglec ponosno vam predstavlja neka od najboljih jela autohtone kuhinje kao što su kuhani dimljeni buncek i sir s vrhnjem, teleći odrezak zapečen u krušnoj peći s glaziranom ciklom ili savršene, neodoljive, zapečene sirne štrukle. Važno je napomenuti da je vrijednost navedena 3 slijeda jela u redovnoj ponudi minimalno 40 posto veća.

Cilj ove manifestacije inspirirane sličnim akcijama koje se održavaju u svjetskim metropolama poput New Yorka i Londona, jest omogućiti što većem broju građana uživanje u jelima vrhunskih restorana, što je izuzetno dobro prihvaćeno među hrvatskim gastroljupcima. Za vrijeme održavanja manifestacije u restoranima se uvijek traži stolica više. Ne propustite ni vi ovaj najukusniji tjedan u godini, rezervirajte svoj stol na vrijeme i posjetite restoran Verglec ili Park Boutique Hotel.

Izvor:
Foto:

Komentari

Komentara