Povežite se s nama

Crna kronika

Ivanečki vatrogasci zaglavili na zaleđenoj cesti dok je požar gutao kuću u Salinovcu

Objavljeno:

- dana

Ivanečki vatrogasci imali su problema na jučerašnjoj intervenciji u Salinovcu. Naime, na putu do zapaljene kuće zapeli su na neočišćenoj i neposoljenoj cesti.

Dojavu o požaru zaprimili su u 10.40 sati i na intervenciju je odmah upućeno navalno vozilo s 5 vatrogasaca, a malo zatim i autocisterna, autoljestva i zapovjedno vozilo sa još 8 vatrogasaca.

– Na putu do mjesta intervencije u mjestu Salinovec, stotinjak metara do požara, na prometnici nam se zbog zaleđenosti prometnice ispriječilo teretno vozilo pa je dolazak na požarište kasnio nekoliko minuta. Istovremeno na požarište dolazi i DVD Salinovec sa navalnim i kombi vozilom i 11 vatrogasaca, tako da je kroz desetak minuta na požarištu bilo 6 vozila sa ukupno 24 vatrogasca – ističu iz DVD-a Ivanec.

U dvorištu obiteljske kuće, gorjela je ljetna kuhinja od 40-ak metara četvornih, i do njihovog dolaska kompletno krovište već je u potpunosti izgorjelo. Nakon lokalizacije požara uslijedilo je raščišćavanje i potpuno gašenje požara.

Zbog zaleđenosti prometnice kontaktirani su dežurni u ŽUC-u koji su prometnicu naknadno posipali sa solju. Na mjestu intervencije bili su nazočni djelatnici PP Ivanec.

Za gašenje požara utrošeno je oko 3000 litara vode, a intervencija je završila u 11:35 sati.

Crna kronika

U Studentskom domu u Varaždinu pronađeno mrtvo tijelo studenta (25)

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Varaždin je zavijen u crno. U Studentskom domu u Varaždinu u Merlićevoj ulici u ponedjeljak, 30. siječnja, pronađeno je mrtvo tijelo studenta.

– Samo mogu potvrditi taj događaj. Izvidi su još u tijeku i više informacije znat će se uskoro – ističu iz PU varaždinske.

Naime, riječ je o 25-godišnjaku, a o smrti je obaviještena njegova obitelj

Uskoro više…

Nastavite čitati

Crna kronika

U Knegincu mladić (20) autom završio na krovu, u Donjoj Voći 24-godišnjak završio na triježnjenju

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U Donjoj Voći u nedjelju, 29. siječnja u 21.15 sati policijski su službenici zaustavili osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 2,58 promila upravljao 24-godišnjak.

Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, isti je priveden u Policijsku postaju Ivanec i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola.

U Gonjem Knegincu u petak, 27. siječnja oko 22.15 sati u prometnoj je nesreći ozlijeđen 20-godišnjak. On je upravljao osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1,42 promila i prije stjecanja prava na upravljanje, Topličkom ulicom iz smjera Kolodvorske ulice u smjeru državne ceste D-3.

– Dolaskom do raskrižja s Ulicom Mavra Schlengera, zbog neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku, izgubio je nadzor nad upravljačem i vozilom sletio u desno van kolnika na prostor gdje se izvode radovi. Pritom je lijevom bočnom stranom vozila udario u stražnju lijevu bočnu stranu parkiranog radnog stroja, uslijed čega se vozilo prevrnulo na krov. Medicinska mu je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njegove će se ozljede okvalificirati naknadno – ističe PU varaždinska.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje