Povežite se s nama

Život i društvo

Ivica i Janica Kostelić te Iva Šulentić pridružili se poznatima na snimanju kalendara “Velike i male zvijezde”

Objavljeno:

- dana

HUMANITARNO

Tijekom ovog tjedna u Termama Sveti Martin snima se kalendar “Velike i male zvijezde”. 

U srijedu je svoj doprinos djeci sa sindromom Down dala televizijska voditeljica Iva Šulentić, dok su se danas pred objektivom fotografa našla čak dva sportska lica, brat i sestra – Ivica i Janica Kostelić.

Iva Šulentić pozirala je s Marinom, Evom, Mateom i Nikolom te najmlađom zvijezdom na kalendaru, tromjesečnom Adelom iz Udruge za sindrom down Međimurske županije, a na kalendaru će se naći i najpoznatiji brat i sestra – Ivica i Janica Kostelić s kojima je pozirala Kaja.  

Danas će se snimanju kalendara pridružiti poznati voditelj HRT-ove emisije “Lijepom našom” Branko Uvodić, dok je za subotu najavljen popularni glumac Zijad Gračić.

Izvor:
Foto: ILUSTRACIJA/Vjeran Rogulja Žganec

Život i društvo

Prodaje se parcela bivšeg Varteksa u Ivancu, početna cijena 3,4 milijuna kuna

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine RH objavilo je Javni poziv za podnošenje ponuda za kupnju nekretnina u vlasništvu RH.

Među njima je i poziv za kupoprodaju zemljišta i zgrada bivšeg Varteksa u Ivancu.

Radi se o parceli od 10.532 metara četvornih, a početna cijena je 3,4 milijuna kuna.

Rok za podnošenje ponuda je 22. prosinca 2021. do 10 sati.

Podsjetimo, u ožujku 2019. država je darovala kompleks Varteksa Gradu Ivancu, a tada su se najavljivali veliki projekti. Godinu dana kasnije Grad Ivanec vratio je spomenuto zemljište državi. Sada država ponovo to zemljište prodaje.

Nastavite čitati

Život i društvo

Policija za vikend u pojačanom nadzoru svih sudionika u prometu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske i ovog će vikenda, na svim dionicama cesta na području Varaždinske županije pojačano nadzirati promet svih sudionika u prometu.

Tom će prilikom provoditi mjere i radnje na sprječavanju prekršaja iz tzv. skupine „četiri glavne ubojice u prometu“ i zaštite najugroženijih skupina sudionika u prometu.

– Skrećemo pozornost građanima da prilikom sudjelovanja u prometu poštuju prometne propise, a posebno one koji se odnose na poštivanje dopuštenih brzina kretanja vozila, vožnje pod utjecajem alkohola i droga, nepropisno korištenje mobitela za vrijeme vožnje, nekorištenje sigurnosnih pojasa i druge. Također molimo sve sudionike u prometu za strpljenje i usredotočenost na promet te da poštivanjem prometnih propisa svi zajedno doprinesemo višoj razini sigurnosti u našoj Županiji – ističu iz PU varaždinske.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje