VIS_Promotex
VIS_Promotex
VIS_Promotex
VIS_Promotex

Jedan od naših najpoznatijih kajkavaca, Ivica Pepelko, poziva u nedjelju, 1. ožujka, sve ljubitelje kajkavskih popevki, ali i ljubitelje njegovih pjesama na svoj tradicionalni, jubilarni 25. nastup u Lisinskom.

Ovaj put nudi ljubiteljima lijepih pjesama dosad neviđeno druženje na kojem neće biti klasičnog voditelja programa. Uz njega i orkestar maestra Darka Berovića, koji obećaju nesvakidašnju interakciju publike i izvođača, od 19 sati nastupit će njegovi prijatelji – pjevačica Gordana Ivanjek Tušek, glumac Adam Končić i mlada studentica Muzičke akademije Gabriela Hrženjak.

Režiser i producent koncerta na kojem će nastupiti i članice ŽVS Ive iz Ivanjić Grada je Ladislav Prežigalo, jedan od najpoznatijih hrvatskih pjesnika.

Dodajmo da je Pepelku lani u izdanju Croatia Recordsa izašao najnoviji album pod nazivom „Dajte mi vina“ pa će ovo biti prilika i za njegovu promociju.

Kao poklon uz svaki novi nosač zvuka dolazi i DVD s obilježavanja 50. obljetnice ovog kantautora, koji je održan 2018. godine u spomenutoj dvorani.

Komentari

Komentara

loading...