Povežite se s nama

Zabava & Stil

Iz Hrvatske kreće snimanje serijala za Travel Channel!

Objavljeno:

- dana

Henry Cole

Henry Cole, motorist koji je obišao gotovo cijeli svijet, u suradnji s Travel Channelom snima serijal “Najbolje vožnje motorom” koji se emitira u 133 zemlje svijeta. U ponedjeljak, 29. rujna u 20 sati na Travel Channelu premijer­no počinje njegov najnoviji serijal “Najbolje vožnje motorom—Australska pus­toš”, a za nove projekte Henry ekskluzivno najavljuje: “ruta za novu sezonu serijala kreće iz Hrvatske, na proljeće počinjemo sa snimanjem u Istri!”

Dok se Henry i producentska ekipa pripremaju za snimanje u Hrvatskoj i susje­dnim zemljama, ne propustite serijal o Australiji: “Najbolje vožnje motorom – australska pustoš”.

Sam sa svojim pouzdanim KTM-om, Henry Cole ima dovoljno vremena za raz­mišljanje dok putuje iz Pertha, jednog od najizoliranijih svjetskih gradova na zapadnoj obali Australije, preko golemih bespuća do tropskih klima Darwina na sjeveru. Okružuju ga kilometri i kilometri goleme prazne crvene pustinje i visoke temperature. Nakon vožnje kroz divljinu može biti teško pronaći društvo. A Henry to saznaje kad stigne u Binnu – mjesto sa šest stanovnika. Da bi razbio monotoniju, dobrovoljno se javlja za posao čuvara Nacionalnog parka Purlulu te se izbliza divi zapanjujućoj samoći tog kraja. Dugotrajna samoća može pomutiti um vozača dok dugo vremena provodi na motoru, ali bi, zahvaljujući prekras­nim krajobrazima i ludim likovima koji se pojavljuju putem, ova vožnja ipak mogla biti jedna od najboljih vožnji motorom. Henry samo mora preživjeti vru­ćinu u kožnoj odjeći da bi priču podijelio s drugima.

Izvor:
Foto:

Zabava & Stil

Počinje 5. srpnja: upišite svog klinca ili klincezu na „Ljetni sportski kamp“

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Arhiva RT/Ilustracija

Na Gradskim bazenima u Varaždinu već 16. godinu za redom održat će se popularni sportski program „Ljetni sportski kamp“, koji počinje u ponedjeljak, 5. srpnja.

Kroz srpanj i kolovoz klinci i klinceze školske dobi moći će sudjelovati u programu ljetnog kampa koji je koncipiran u trajanju od 5 dana (od ponedjeljka do petka) od 9 do 16 sati.

Ove godine tijekom boravka u kampu, polaznici će imati priliku upoznati kroz igru i zabavu čak 20 sportova. Naravno, u kampu postoji vrijeme za igru i druženje, te kupanje i sunčanje.  

Cijena kampa iznosi 400 kuna za pet dana. Polaznici kampa u cijeni imaju osiguran ručak i majicu. 

Početak je 5. srpnja, a više informacija i upis u kamp mogu se dogovoriti na recepciji bazena ili na 042 215 366. 

Nastavite čitati

Međimurje

FOTO I VIDEO Pipsi u Čakovcu otjerali kišu i zagrijali publiku žednih ušiju!

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO: Stjepan Hranilović

Protekloga petka, 11. lipnja, na prostoru Pivovare “Lepi Dečki” kod čakovečkog Mihovljana odzvanjali su “Kratka povijest”, “Trener morskih pasa”, “Bog”, “Plači”, “Na putu prema dole”, “Gume na kotačima” i drugi dobro poznati hitovi grupe Pips, Chips & Videoclips.

Predvođeni osebujnim Dubravkom Ivanišem, Pipsi su izvrsnom svirkom i dobrim soundom publici željnoj live nastupa prenijeli energične verzije svojih pjesama iz svoje tri desetljeća duge karijere.

Kako je bilo, provjerite u fotogaleriji Stjepana Hranilovića.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje

Error, no Ad ID set! Check your syntax!