Povežite se s nama

Ostali sportovi

Izborna skupština Sportsko-ribolovnog kluba Varaždin

Objavljeno:

- dana

SPORTSKI RIBOLOV

Sportsko-ribolovni klub Varaždin održao je Izbornu i izvještajnu skupštinu u prostorima Varaždinske županije na Franjevačkom trgu u Varaždinu.

Prisutno je bilo 59 članova kluba, od toga 57 s pravom glasa. Treba izdvojiti da su izvješća o radu za prošlu godinu i planovi rada kluba za ovu, te izmjene statuta vezane uz promjenu adrese sjedišta kluba i prodaju godišnjih dozvola samo članovima kluba usvojeni velikom većinom glasova. Prihvaćen je i novi iznos članarine za ovu godinu i on sada iznosi 50 kn te novi iznos doprinosa za radnu akciju za ovu godinu koji sada iznosi također 50 kn.
Članarina
Od izbora novih članova tijela kluba treba izdvojiti da je za predsjednika izabran Kristijan Kosmačin, a za dopredsjednika Damir Škorić. U novi Upravni odbor izabrani su Željko Trbović, Dražen Dobša, Ivica-Bonino Hasan, Damir Šamec, Alan Petrušanec, Rajko Herić, Igor Frčko, Davorin Šestanj, Krunoslav Murković, Tomica Hudin i Miljenko Golubić. U Nadzorni odbor izabrani su Marijan Lisjak, Mladen Trogrlić i Igor Bogdan, a u stegovnu komisiju Srećko Sieber, Siniša Ilić i Damir Šamec.
Ujedno iz Sportsko-ribolovnog kluba Varaždin obavještavaju svoje članove da do četvrtka 14. veljače u klub dostave Popis ulova za 2012. godinu, bijela knjižica dnevnih ulova i Popis godišnjeg ulova za 2012. godinu. Vrijedi za sve članove koji to do sada još nisu učinili, a zbog naredbe ribarske inspekcije Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja.
Popis se može predati u prostorijama kluba, u ribolovnom domu u radno vrijeme ili ostaviti u poštanskom sandučiću na ribolovnom domu. Dodatne informacije o tome, ali i o svim aktivnostima kluba mogu se dobiti u klubu na tel. 042/214-477.

Izvor:
Foto:

Ostali sportovi

U Trnovcu Bartolovečkom osnovan Stolnoteniski klub Visia

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U subotu 7. travnja održana je skupština udruge Sportskog društva Žabnik, na kojoj je došlo do preimenovanja udruge u STK Visia Trnovec Bartolovečki.  Uz dosadašnje djelatnosti, klub će se baviti razvojem i djelovanjem masovnog i sportskog – rekreativnog stolnog tenisa i surađivati sa školama, sličnim klubovima i društvima.  Izabrana je nova predsjednica Goranka Vincek i novo rukovodstvo.

Iz novog kluba zahvaljuju se na podršci svim članovima udruge, a osobito načelniku općine Trnovec Bartolovečki, Zvonku Šamecu.

Nastavite čitati

Ostali sportovi

STK Starr u finalu HEP Superlige!

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

STK Starr je i u drugom polufinalnom susretu s STK Pula slavio, ovaj puta rezultatom 4:1.

Najprije je Zeng Jia bio uvjerljiv protiv Tomislava Marakovića 3:0 (11:9, 11:3, 12:10), zatim je Nikola Horvat izgubio od Marina Runjića, iako je vodio 2:1 na kraju je bilo 2:3 (11:7, 7:11, 13:11, 10:12, 10:12). zatim Ronald Ređep dobiva Frane Runjića 3:1 (11:8, 7:11, 11:6, 11:8). U igri parova ponovo bolji varaždinski par Ređep/Zeng od F. Runjić/M. Runjić 3:0 (11:5, 11:6, 11:5) i “točku na i” stavlja Zeng Jia pobijedivši Marina Runjića 3:1 (9:11, 11:6, 11:5, 11:8).

Slijedi repriza prošlogodišnjeg finala s ekipom STK Libertas Marinkolor. Prošle godine su Dubrovčani slavili u tri susreta, a ove godine Varaždinci žele i mogu uzvratiti. U finalu STK Starr nastupit će u punom sastavu, ekipi će se pridružiti i Tan Ruiwu, Kinez s hrvatskom putovnicom koji se sprema u Kini za finalnu seriju. Ovo je je za STK Starr vrhunac i cilj sezone koji su si postavili još jesenas. Osvajanje naslova prvaka Hrvatske za STK Satrr bi značio veliki korak naprijed i najvjerojatnije ulazak u prvih 16 klubova Europe te nastup u Ligi prvaka. Kako je veliki ulog u igri, u klubu ozbiljno prilaze završnim pripremama kako ih ništa ne bi iznenadilo u pohodu na titulu najboljih. Nakon što je ženski sastav ušao u Superligu, sljedeće sezone STK Starr bit će vodeći vrhunski stolnoteniski klub u Hrvatskoj. Takav golemi uspjeh zasigurno će prepoznati i lokalna uprava te sponzori i partneri koji podupiru vrhunske rezultate kako u radu s najmlađima tako i u seniorskom sastavu.
Prvi finalni susret igra se u Varaždinu 17. travnja.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje