Povežite se s nama

Međimurje

Izravnavanje kralježnice bez dodira i boli

Objavljeno:

- dana

Dean Jambrošić

– Osnovni dio moje terapeutske aktivnosti je provjerena metoda ispravljanja čovjekova tijela, i to metodom duhovne korekcije spuštenog zdjeličnog ustroja.

Na taj se način u samo jednom tretmanu postiže trajno izjednačavanje dužine nogu, poravnavanje ramena i izravnavanje kralježnice, koliko tijelo dozvoli. Pritom je važno naglasiti da se ovaj postupak izvodi bez dodirivanja tijela, manipulacije kostima i boli, već samo snagom inteligentnog duha, a rezultat je uklanjanje uzročnog lanca svih energetskih blokada na duhovnoj i na tjelesnoj razini. A takvo je ozdravljenje potrebno svakom čovjeku, bez obzira na uzrok i stupanj oboljenja – ističe učitelj duhovnog iscjeljivanja Dean Jambrošić, uz pojašnjenje da je ispravljanje kralježnice multidimenzionalno proširenje svijesti u smjeru individualnog ozdravljenja na svim razinama ljudskog postojanja, koje dovodi ljudski duh u božanski poredak.

 

Samo se tako tijelo može dovesti u red, a životna energija usmjeriti u pravcu ozdravljujućeg mehanizma. Ispravljanje tijela je ispravljanje duha, što je osnova za cjelovito ozdravljenje. – One koji inače imaju problema s držanjem tijela, ali i ostalim bolestima, pozivam da mi se jave, bez obzira na uzrok i stupanj oboljenja. Ova metoda može se primijeniti i kod duševnih patnji, to jest u svim životnim krizama, a primjena je moguća i preventivno kod ljudi svih dobi – od djece do odraslih u visokoj starosti – naglašava Jambrošić, koji kao neposredni dokaz učinkovitosti svoje duhovne terapije fotografski bilježi razliku u dužini nogu prije tretmana i nakon uspostave božanskog reda.

DEAN JAMBROŠIĆ
Nova energija d.o.o.
Mihovljan, Prvomajska 23
40000 ČAKOVEC
Telefon 040/347-328
Mob.: 098/164-5791
www.nova-energija.hr

Izvor:
Foto:

Međimurje

U subotu u Čakovcu uskrsna potraga za jajima

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija/Pixabay

U Čakovcu, u Perivoju Zrinskih, i ove će se godine održati uskrsna potraga za jajima za najmlađe.

Potraga će se održati u subotu, 30. ožujka, s početkom u 10 sati.

Turistička zajednica Grada Čakovca podsjetila je da su u parku skrivena i tri zlatna jaja koja donose nagradno iznenađenje.

– Kada završite s potragom nemojte zaboraviti doći do ureda TZČK po diplome i dodatno čokoladno iznenađenje! – stoji u pozivu organizatora.

Nastavite čitati

Međimurje

Nova generacija turističkih vodiča uspješno položila ispite na Međimurskom veleučilištu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U utorak je, 26. ožujka, dekan Međimurskog veleučilišta u Čakovcu dr. sc. Igor Klopotan, podijelio uvjerenja polaznicima koji su uspješno položili sve ispite te završili opći i posebni dio ispitnog programa čime su stekli pravo obavljanja poslova turističkog vodiča na području Međimurske županije.

– Veseli činjenica da je još jedna generacija uspješno svladala sav program koji je obuhvaćen predavanjima i terenskom nastavom te će tako postati ravnopravni sudionici na turističkom tržištu, koje upravo u Međimurju bilježi veliki uzlazni trend. Međimursko veleučilište u Čakovcu neprestano se prilagođava zahtjevima i potrebama na tržištu rada, a programi poput ovog samo jedan dokaz tome – istaknuo je dekan Klopotan.

Seminar za polaganje stručnog ispita za turističke vodiče održava se u okviru programa cjeloživotnog obrazovanja na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu, a odobren je od strane Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske. Organizira se po ukazanoj potrebi kada se prijavi minimalno 15 kandidata, a obuhvaća predavanja i terensku nastavu.

– Sljedeći ciklus seminara planiran je za jesen ove godine, a ovim putem pozivamo sve zainteresirane kandidate da se slobodno prijave na e-mail adresu: [email protected] – poručuju s čakovečkog MEV-a

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje