Povežite se s nama

Život i društvo

“Izvan okvira“

Objavljeno:

- dana

Na 5. Business Cafeu govori se na temu:

Poduzetnici Ivica Kruhek, Snježana Mikulčić Jakopović i Krešimir Androlić gosti su 5. Business Cafea Sjeverna Hrvatska. Njih troje će 26. siječnja u 18 sati u Park boutique hotelu razgovarati na temu “Izvan okvira”.

 Riječ je o ljudima koji se – kako najavljuje organizatorica Kristina Androlić – nisu priklonili uvriježenom načinu razmišljanja, već su osmislili neke nove priče.
Ivica Kruhek je direktor i suvlasnik tvrtke za izradu web-shopova Marker. Snježana Mikulčić dolazi iz OPG-a Jakopović, Kuće magične trave koja se bavi proizvodnjom eko-kozmetikom. Iz područja industrijske informatike dolazi Krešimir Androlić, direktor tvrtke Atinel. 

Business Cafe je idealna prilika da se na jednome mjestu međusobno upoznaju poduzetnici, ali i oni koji to žele postati.

Izvor:
Foto:

Život i društvo

Radovi na postavljanju umjetnog travnjaka u Novom Marofu pred završetkom

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nogometni teren u Novom Marofu korak je bliže svom konačnom izgledu.

Naime, u četvrtak je, 18. kolovoza, četveročlano Povjerenstvo za pregled i primopredaju podloge za postavu umjetne trave obišlo teren i ustvrdilo kako se radovi kvalitetno obavljaju, prema pravilima struke. Povjerenstvo je također zaključilo kako izvedena podloga zadovoljava sve tehničke specifikacije za postavljanje umjetne trave te se krenulo s postavljanjem novog travnjaka.

Pripremne radove financira Grad Novi Marof, a financijska sredstva za dobavu i postavljanje umjetne trave osigurao je Hrvatski nogometni savez.

Zajedno s članovima povjerenstva i predsjednikom Županijskog nogometnog saveza Varaždin Nenadom Horvatićem radove je obišao i gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač.

– Ovo je velika stvar za naš nogometni klub koji je među najdugovječnijima u zemlji. Drago mi je da će naši nogometaši dobiti pravi, suvremeni travnjak potreban za treninge i utakmice na kojem će moći trenirati svi, od škole nogometa do seniora – poručio je Jenkač.

Time će jedan od starijih hrvatskih nogometnih klubova, NK Novi Marof, uskoro dobiti novo nogometno igralište koje će prema svemu sudeći parirati i onima u većim gradovima.

Nastavite čitati

Život i društvo

Vinica: U subotu lovačka zabava uz gađanje glinenih golubova, tamburaše i domaće delicije

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Lovačka udruga „Opeka“ Vinica u subotu, 20. kolovoza organizira lovačku zabavu uz gađanje glinenih golubova.

Sve posjetitelje zabavljat će glazbeni sastav Faringaši, a krijepit će se domaćim gulašom i drugim specijalitetima uz nezaobilaznu – vrhunsku viničku kapljicu.

Okupljanje lovaca/strijelaca počinje kod lovačkog doma u 9.30 sati.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje