Povežite se s nama

IT Tech

Ja sam FAP mašina

Objavljeno:

- dana

Euro Truck Simulator 2

Euro Truck Simulator 2 je namijenjen svima koji su kao klinci sanjali o karijeri profesionalnog vozača kamiona. U igru ulazite naoružani samo sa željom da osjetite miris goriva u zraku jer na početku karijere nemate niti svoj kamion, niti graražu. Poslovi koji vam se nude su prijevoz manje vrijednog tereta na kraće relacije za neku od ponuđenih kompanija. Što dublje ulazite u igru, teret je sve zahtjevniji, rute duže, ali su zato i novčane nagrade sve veće.

Ako pametno gospodarite novcima, vrlo brzo ćete postati vlasnikom kamiona, pa čak i zaposliti dodatne djelatnike koji će vam pomoći da od vaše male tvrtke nastane prijevoznički gigant. I to je to. Nema pucanja, a nema ni zombija koje treba zaobilaziti na cesti. Jednostavno se opustite, sjednite za upravljač svog novog limenog ljubimca i odvezite taj sladoled Hansu u Leipzig.

Ovo je vrlo opuštajuća igra i dobro dođe kao odmor od nabrijanih akcijskih pucačina koje su preplavile tržište. Nema puno igara u kojima možete voziti kamion kroz austrijske Alpe i uživati u zalasku sunca dok s radija dopiru zvukovi vaših omiljenih hitova. Naime, postoji opcija povezivanja igre s vašim mp3 folderom, tako da vas vaša glazba prati na svim putovanjima.

S tehničke strane igra ima pristojnu grafiku, samo su nas na momente zasmetale teksture niže razlučivosti, ali budući da igra ima dosta veliku modersku zajednicu, nove teksture i ostala poboljšanja pristižu svako malo. Sami modeli kamiona napravljeni su prilično uvjerljivo, a autori su se potrudili pribaviti licence tako da vas očekuju stvarni proizvođači, a ne neka luda izmišljena imena. Igra se može igrati pomoću tipkovnice i miša, ali naša je preporuka da svakako nabavite volan.

Euro Truck Simulator 2 nije igra bez mana ,ali će svakako naći svoju publiku. A sad me ispričajte. Moram za Leipzig. Sladoled se topi.

Ocjena: 7,5/10

 

 

 

Izvor:
Foto:

IT Tech

Orepić:”odluke još treba preispitati”

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

DVOJBA

Ključ smanjenja stope kriminaliteta u županiji, te kreiranje sigurne okoline zajedničko je postignuće PU međimurske i svih sudionika lokalne zajednice, izjavio je ministar Orepić tijekom susreta sa županom Matijom Posavcem.

Pritom je naglasio važnu ulogu Sajma sigurnosti koji će se ove godine održati po 4. puta u organizaciji MUP-a uz podršku Međimurske županije. Posavec se, pak, osvrnuo na problem krađa, posebice u poljima i kućanstvima te na potrebu preventivnog i represijskog djelovanja policije. Posavec smatra da je reorganizacija sustava nužna, no uz obavezno očuvanje županijskog statusa Policijske uprave međimurske. Ministar je odgovorio da će se takve odluke preispitati na posebnom sastanku te da će Županija sudjelovati kod njihovog donošenja.

Izvor:
Foto:

Nastavite čitati

IT Tech

Niskoenergetske kuće

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

ČAKOVEC

Održivi građevinski materijali i tehnologije na području zelene gradnje tema je 12. mini-simpozija o zelenoj gradnji u organizaciji Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju i Udruženja arhitekta Međimurja, koji će 12. studenoga biti održan u Čakovcu.

Kakve su to ZEB, pasivne i niskoenergetske kuće i što ih razlikuje od drugih kuća? Kakvi se materijali i tehnologije koriste prilikom gradnje takvih kuća? Odgovore na ova pitanja i vaša pitanja vezana uz ovu temu potražite na simpoziju koji će biti održan u Tehnološkom inovacijskom centru, Bana Josipa Jelačića 22b.
Sajam će početi u 15 sati i trajati do 18.30 sati.

 

Mini-simpozij se održava u Tehnološkom inovacijskom centru, a ulaz je besplatan

Institucionalni pokrovitelj simpozija je Međimurska županija, a pokrovitelj Tehnološki inovacijski centar Međimurje. Poduzeća i institucije koje sudjeluju na simpoziju s edukativnim i promotivnim prezentacijama su MENEA, Baldinistudio, Inoutic/ Deceuninck, Rockwool, I.T.V. Murexin, Firestone, Fibran Nord, TECE i Nexe. 
Medijski pokrovitelji simpozija su Regionalni tjednik, Domosfera.hr, Gradimozadar.hr, gradimo.hr i Webgradnja.hr.
Simpozij je besplatan za sve sudionike te se boduje u sklopu Programa stalnog stručnog usavršavanja HKA sa 2 SSU boda.

Izvor:
Foto:

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje