Povežite se s nama

Zabava & Stil

Jedinstveni koncert legendarne Crvene jabuke u Varaždinu!

Objavljeno:

- dana

Nakon mnogobrojnih vrhunskih glazbenih događaja, koncerata domaćih i stranih izvođača, Rotary klub Varaždin 1181 odlučio je varaždinskoj publici pokloniti još jednu glazbenu poslasticu!

U varaždinski HNK u srijedu, 31. listopada, stiže legendarni sarajevski bend Crvena jabuka, koji će održati unplugged koncert.

Kao i sve dosadašnje akcije Rotary kluba Varaždin 1181 i ovaj koncert ima humanitarni predznak! Sva prikupljena sredstva od prodaje ulaznica namijenjena su Plivačkom klubu za osobe s invaliditetom Vidra iz Varaždina.

Karte za ovaj nezaobilazni koncert po cijeni su od 100 kuna za mjesto u parteru, 50 kuna za balkon te 150 kuna za mjesto u loži. Mogu se nabaviti na blagajni HNK u Varaždinu te u Galeriji Klarić, Krešimira Filića 39a u Varaždinu.

– Za uplatu, na raspolaganju vam je i žiro račun, otvoren posebno za ovu akciju
kod KENT banke IBAN HR3441240031533000145 – ističu iz Rotary kluba Varaždin 1181.

Zabava & Stil

Izbor najljepše tikve, tikveni kolači, ulje, kruh i drugo na Festivalu tikvi

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Na varaždinskome placu se u subotu, 30. listopada, od 9 do 12 sati održava 9. Festival tikvi.

Savijače od maka i tikve, zlevanke, gibanice, pite, kruh i pogače od tikve samo su dio iz ponude koja će se nuditi na događaju.

Posjetitelji će moći uživo promatrati i kako se od tikve, ali i raznog drugog povrća, izrađuju dekoracije. Svoj doživljaj na placu moći će i ovjekovječiti u “tikvinom” kutku za fotografiranje. Naravno, sve će biti popraćeno poznatim zvucima tamburice jer za dobar zvuk zaduženi su glazbenici iz sastava “Špancir”, dok će vas kroz događaj voditi Kiki Petrović.

Povodom Festivala tikve Gradska tržnica tradicionalno organizira i školski natječaj za izbor najljepše tikve. Ove godine konkurencija je najjača do sada jer se pozivu na natjecanje odazvalo čak šest varaždinskih osnovnih škola, pa će stručni žiri imati težak zadatak izabrati najbolje. Za nagrade konkuriraju I.OŠ, II.OŠ, IV.OŠ, V. OŠ, VI. OŠ i Centar Tomislav Špoljar.

Festival tikve se na varaždinskome placu održava deveti put. Jedan je to od najposjećenijih događaja, što ne čudi jer teško je odoljeti slatkim zalogajima ženskih udruga, ukusnim tikvinim slasticama, a ponajviše zaraznoj pozitivnoj energiji kakva se može osjetiti samo subotom na placu.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Regionalni dijeli ulaznice za koncert Sergeja Ćetkovića u varaždinskoj Areni

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nakon poduže stanke s održavanjem koncerata u ovom velebnom prostoru, Arena Varaždin spremna je ugostiti prvi događaj većeg obujma – nastup velikana s dugogodišnjom karijerom, crnogorskog glazbenika i kantautora Sergeja Ćetkovića!

Za koncert, koji će se održati u subotu, 23. listopada, s početkom u 20 sati, potrebno je pripremiti COVID potvrde. Za sve koji istu nemaju, organizirano je brzo testiranje na mjestu događaja od 16 do 20 sati. Cijena testa iznosi 30 kuna.

Vrata dvorane za posjetitelje su otvorena od 18 sati. Regionalni tjednik dijeli tri puta po jednu ulaznicu za koncert.

Ono što morate napraviti lajkati našu Facebook stranicu i u komentaru označiti osobu kojoj bi poklonili odlazak na koncert.

Sretnike ćemo objaviti do četvrtka navečer.

Ulaznice će sretnici preuzimati u petak, 22. listopada od 9 do 16 sati.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje