Povežite se s nama

Zabava & Stil

Jelena Toth o Adventu u Varaždinu: U petak palimo žaruljice i osvjetljavamo grad

Objavljeno:

- dana

– Advent u Varaždinu, ni drugdje, neće biti ono što je bio prošle godine – rekla je jutros za HRT Jelena Toth, direktorica Turističkog ureda Turističke zajednice Grada Varaždina.

Objasnila je da su najstrože protuepidemijske mjere na snazi u Varaždinskoj županiji pa na Adventu neće biti ugostiteljske ponude na Korzu ni Stančićevom trgu ni manfestacija, iako su kućice postavljene.

– Već smo ranije otkazali koncerte i slično, ali smo odlučili da nećemo odustati od blagdanskog uređenja grada. U ovim teškim vremenima, u vremenima depresije, ipak smo ljudima omogućili da prošeću gradom. Šetnja na otvorenom još uvije nije zabranjena – pojasnila je Toth.

Kad se priča o uređenju Korzo ostaje “zimska šuma”, a u povijesnoj jezgri Varaždina postavljeno je gotovo 200 borova koji će biti osnježeni i ukrašeni žaruljicama. Pripremljeno je i više foto točaka.

– U petak (27. studenog) palimo žaruljice i osvjetljavamo grad i nadam se da će bar to građanima približiti blagdane koji su pred nama – zaključila je Toth.

Pojasnila je da se klizalište ove godine postavlja na Kapucinskom trgu te da se planira njegovo otvorenje za 4. prosinca, ali hoće li raditi ovisit će o epidemiološkim mjerama.

 

Zabava & Stil

Lumini slavi Majčin dan uz super nagrade za male kreativce i njihove mame

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Pexels

Uz mamu je sve ljepše! Kad smo bili mali i pali, ona je uvijek bila tu da nas utješi. Kad smo imali ljubavnih problema, uvijek je bila rame za plakanje i naša stijena. Kad smo odrasli, davala je najbolje savjete. A kad smo i mi postali roditelji, tek samo onda shvatili koliko je majčina ljubav jaka. Majke su uvijek tu za nas!

Majčin dan slavimo druge nedjelje u svibnju pa tako ove godine 9. svibnja obilježavamo blagdan u čast majki i majčinstva. Kako bismo svim mamama pokazali koliko ih cijenimo i volimo, centar Lumini organizirao je nagradni natječaj ‘Mama i ja u shoppingu’ na Facebooku.

Foto: Pexels

Izvadite bojice i flomastere, što šarenije – to bolje, i neka vaši klinci nacrtaju crtež na kojem su on ili ona s mamom u shoppingu u centru Lumini.

Od 9. do 16. svibnja objavite malo remek djelo na Facebook stranici Lumini – shopping centar nove generacije, a 10 najkreativnijih osvojit će vrijednu Lumini poklon vrećicu za Majčin dan kojima će jako obradovati svoje mame! Neka vaši klinci puste mašti na volju i svima nam uljepšaju cijeli tjedan!

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

– Dobra vijest je i da naša rođendanska nagradna igra ‘Za 7. rođendan Lumini darovi za cijelu obitelj!’, u kojoj možeš osvojiti neki od vrijednih darova za cijelu obitelj, traje do 16. svibnja i još stignete sudjelovati! I ne zaboravite: ostanimo odgovorni i u shoppingu – poručuju iz Trgovačkog centra Lumini.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

FOTO Deset djevojaka pristupilo castingu za Miss Supranational Varaždina i Varaždinske županije

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ivan Agnezović

Danas, 8. svibnja, u velikoj koncertnoj dvorani HNK u Varaždinu održan je casting za Županijski izbor Miss Supranational grada Varaždina.

Castingu su mogle pristupiti sve zainteresirane djevojke u dobi od 17 do 25 godina koje se žele okušati u modnom svijetu, a ove se godine odazvalo njih 10.

Izbor za Miss Supranational održat će se 22. svibnja s početkom u 18 sati u varaždinskom HNK-u u organizaciji direktorice Lene Radanović.

Na izboru će biti odabrano šest finalistica koje će Varaždin i Varaždinsku županiju predstavljati u finalu u Vodicama.

I ove se godine najavljuje da će događaj biti svečan i glamurozan, a sudjelovat će brojni stručnjaci – dizajneri, fotografi, šminkeri i frizeri.

Dotad u galeriji fotografija pogledajte kako je izgledao današnji casting.

Nastavite čitati