Povežite se s nama

Crna kronika

Još dvije prijevare prijavljene PU varaždinskoj, muškarci ostali bez ukupno 880 eura

računalo kompjuter

Objavljeno:

- dana

Policija danas javlja o još dvije prijevare.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin, zaprimili su prijavu 33-godišnjaka da je prevaren od strane nepoznate osobe. Navedeni je, prema prijavi, u ponedjeljak, 4. listopada na jednoj društvenoj mreži pronašao oglas u kojem se nudi brza zarada. Stupio je u kontakt s nepoznatom osobom koja ga je dovela u zabludu da će ukoliko plati iznos od 200 eura, moći trgovati s tim novcem i kasnije podići uplaćeni iznos. Nakon što je uplatio spomenuto, više ne može doći do svog novca. Također je prilikom registracije računa na web stranici, na traženje istih poslao fotografiju jednog svojeg osobnog dokumenta. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg, zaprimili su prijavu 40-godišnjaka da je oštećen kaznenim djelom računalne prijevare. Prema prijavi, on je u srijedu, 6. listopada na jednoj oglasnoj stranici, oglasio prodaju tepiha. Na oglas mu se javila nepoznata ženska osoba s kojom je dogovorio prodaju oglašenog predmeta, pristavši da ona organizira prijevoz putem jednog dostavnog poduzeća. Navedena mu je prema dogovoru, poslala link spomenutog dostavnog poduzeća u kojem su traženi njegovi osobni podaci i podaci o tekućem računu. Istog dana zaprimio je obavijest banke da je inicirao transakciju od oko 680 eura, koja je provedena na račun u Ukrajini te shvatio da je prevaren za isti iznos. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Crna kronika

Dvije osobe prevezene u bolnicu nakon sudara dva osobna vozila

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U nedjelju, 5. prosinca, oko 17.30 u Železnoj Gori u blizini Toplica sv. Martin došlo je do prometne nesreće, javlja Policijska uprava međimurska.

Sudarila su se dva osobna vozila. Dvije su osobe prevezene u Županijsku bolnicu Čakovec. Promet je privremeno bio obustavljen na navedenoj relaciji.

Očevid je u tijeku, a na teren su izašli i vatrogasci.

Nastavite čitati

Crna kronika

Izbio je požar na kući u Mađarevu, uzrok je kvar na kablu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: DVD Novi Marof/Facebook

Jučer, 2. prosinca, oko 10 sati u Mađarevu, izbio je požar na kući u vlasništvu žene starosti 60 godina.

Po dojavi su na mjesto događaja izašli vatrogasci DVD Novi Marof, koji su ugasili požar, javila je PU varaždinska.

Očevidom je utvrđeno kako je do požara došlo na krovnoj konstrukciji uslijed kvara na električnom visećem kablu, nakon čega se požar proširio na gorive dijelove krovne konstrukcije.
Ozlijeđenih osoba nije bilo, već je nastupila materijalna šteta koja će se utvrditi naknadno.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje