Interesni odbor žena varaždinske Gradske organizacije NS Reformisti čija je predsjednica županijska vijećnica Vlasta Cindrić, zajedno s predsjednicom GO Natalijom Martinčević, potpredsjednikom GO Darkom Deteljom, predsjednikom Interesnog odbora umirovljenika Vladimirom Kozjakom i tajnicom GO Mirjanom Soldatek darivali su Odjel pedijatrije Opće bolnice Varaždin.

Interesni odbor žena već tradicionalno za blagdan Sv. Nikole daruje odjel pedijatrije.

– Svaki dar veselje je u ovo blagdansko vrijeme, a nadamo se da će se ovim skromnim poklonima darivanima od srca razveseliti naši mališani, a kupnjom i darivanjem potrebnih instrumenata olakšati rad vrijednih doktora i medicinskih sestara koji se brinu o mališanima. Ovo je naše tradicionalno darivanje i svakako ćemo nastaviti tu gestu i u narednim godinama – naglasila je Martinčević.

Predstavnici Gradske organizacije i Interesnog odbora žena zahvalili su na toplom prijemu i uručenoj zahvalnici pomoćniku ravnatelja Damiru Poljaku, dr. Branki Maretić, voditeljici odsjeka za pedijatriju, Anici Sekovanić, pomoćnici ravnatelja za sestrinstvo i glavnoj sestri odjela pedijatrije Jasmini Crnčec.

jedno su im poželjeli svako dobro, njima i svim djelatnicima Opće bolnice Varaždin za Božić i Novu godinu.

 

Komentari

Komentara