Povežite se s nama

Međimurje

Josip nema zdravstveno, pomozite!

Objavljeno:

- dana

APEL

– Dragi ljudi dobrog srca. U nedjelju 8. ožujka u Trnovcu dogodila se prometna nesreća u kojoj su stradala dvojica muškarca starih od 26 i 20 godina. Dvadesetšestogodišnjak je smrtno stradao, dok je 20-godišnjak zadobio teške ozljede.

Ozljede od kojih će se jako teško oporaviti. On se zove Josip Horvat – obratila nam se Maja koja u svoje ime i ime svih njegovih prijatelja moli za novčanu pomoć za Josipovo liječenje.

– Apeliram na sve ljude dobrog srca, prijatelje i poznanike Josipa i njegove obitelji da, ako su u mogućnosti, financijski pomognu. Josip nažalost nema ni zdravstsveno ni dopunsko osiguranje, a bolnice i liječenje vrlo su skupi. Svaka financijska pomoć mnogo bi značila i Josipu i njegovoj obitelji. Pomozimo mu jer, budite sigurni, i Josip bi dao zadnju lipu za nekoga kome bi bilo potrebno pomoći. Pokažimo mu da smo složni, da imamo srca, pokažimo mu da smo uz njega – navodi se u pismu.

 

Josipu Horvatu možete pomoći na račun koji je otvoren u Splitskoj banci, a broj računa je IBAN 7423300033153471281.

 

Izvor:
Foto:

Međimurje

Mala Subotica: Tamburaški orkestar KUU „Zvon“ poziva na godišnji koncert

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U nedjelju, 12. veljače, od 17 sati u Domu kulture u Maloj Subotici održat će se godišnji koncert Tamburaškog orkestra KUU „Zvon“ župne zajednice Mala Subotica. Kao gosti koncerta nastupit će Ženska vokalna skupina Erato KUD-a Petrijanec i Tino Jelenić.

– Provedite ugodno popodne uz topli zvuk tambure i milozvučnih glasova Ženske vokalne skupine i solista. Očekuje vas glazbeno putovanje Španjolskom i najveći hitovi velikih glazbenika koji više nisu s nama – poručuju organizatori.

U predvorju Doma kulture moći će se razgledati izložba posvećena dr. Vinku Žgancu pod nazivom „Knjiga koja je ispravila povijest (1916.)“.

Nastavite čitati

Međimurje

FOTO Mažoretkinje Nedelišća „prozujale“ karnevalskom povorkom u Crikvenici

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nakon nekoliko godina Mažoretkinje Nedelišća ponovno su gostovale na karnevalskoj povorci u Crikvenici. Nedelišćanke već tradicionalno svake godine sudjeluju na barem jednom od većih karnevala u Hrvatskoj pa su tako nakon prošlogodišnjeg Samoborskog fašnika, ove godine odabrale destinaciju uz more, na Kvarneru.

Mažoretkinje Nedelišća su sa svim sastavima nastupile na Dječjoj maškaranoj povorci, koja je okupila čak 2000 maškara iz svih krajeva Lijepe Naše. Ove godine u novoj maski „mažoret zujalica“, velika grupa od 60 malih i velikih mažoretkinja rasplesala se crikveničkom rivom gdje su bile prava atrakcija.

Ovim gostovanjem mažoretkinje su otvorile ovogodišnju fašničku sezonu, a čekaju ih još dvije povorke i to u Nedelišću ove subote, 11. veljače, te u susjednoj slovenskoj općini Središče ob Dravi.

rpt

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje