Dinamo u subotu, 6. lipnja, od 21:05 sati gostuje kod Varaždina u sklopu 27. kola 1. HNL. Bit će to ujedno i debi Igora Jovičevića na klupi prve momčadi Dinama.

Jovičević je s Dinamom II redovito gostovao u Varaždinu kad su Varaždinci igrali 2. HNL.

– U prvoj utakmici ćemo dati naslutiti da idemo fokusirano, ozbiljno, angažirano na pobjedu. Ne bježimo od uloge favorita, idemo na pobjedu i u ovim ‘nevelikim’ utakmicama mora se pobjeđivati kako bismo ostvarili cilj. Atmosfera je pozitivna i radna, usvajaju zahtjeve koje postavljam pred njih. Ne bih trebao puno mijenjati u odnosu na ono što su pokazivali do zadnje utakmice koju su imali – rekao je Jovićević za 24 sata i nastavio:

– Igrači su s trenerom Bjelicom ostvarili plus od 18 bodova pa vjerujem da će zbog sebe, ali i navijača dati maksimum imajući osjećaj kao da počinje novo prvenstvo, a ne kao da se ono nastavlja. Angažirano od ove utakmice u sljedećih deset idemo pokazati da zaslužujemo biti šampioni – dodao je.

Podsjetimo, Dinamo, uvjerljivo vodeća momčad lige, ima izjednačen skor s Varaždinom. U susretu 9. kola slavili su Varaždinci 1:0, a u 18. kolu istim rezultatom bolji su bili Zagrepčani.

Komentari

Komentara