Povežite se s nama

Međimurje

Kako njegovati osjetiljivu kožu tijekom jeseni i zime?

Objavljeno:

- dana

Za osjetljivu kožu i kožu koja zahtjeva specifičnu njegu prikladna je dekongestivna i umirujuća linija.

Sadrži azulen i bisabol koji imaju protuupalna, dekongestivna, umirujuća i obnavljajuća svojstva. Pruža hidrataciju i zaštitu te istovremeno umiruje kožu i djeluje dekongestivno, bez da isušuje ili iritira kožu. Za osjetljivu kožu preporučujem da koristite mlijeko za čišćenje lica s umirujućim djelovanjem, koje duboko i nježno čisti kožu, a tonik bogat emolijentima koji vlaže i štite kožu, ostavljajući osjećaj svježine i ugode. Nakon tonika na lice, vrat i dekolte nanesite hidratantno – hranjivu i zaštitnu Sensitive kremu prikladnu za dnevnu i noćnu upotrebu. Za osjetljivu kožu, posebno u jesen i zimu, preporučujrm profesionalnu njegu lica koja će vam nahraniti, nahidratizirati i umiriti kožu te ju pripremiti za hladnije zimske dane.

Izvor:
Foto:

Međimurje

FOTO Dani otvorenih vrata Umjetničke škole Miroslav Magdalenić u Čakovcu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Umjetnička škola Miroslav Magdalenić Čakovec održala je u subotu, 27. svibnja Dane otvorenih vrata.

Sama manifestacije je održana u prijepodnevnim satima, gdje je škola predstavila svoje aktivnosti, a na Trgu Republike održan je koncert Puhačkog orkestra Umjetničke škole.

Nastavite čitati

Međimurje

Srebro i bronca za Mažoretkinje Male Subotice na Državnom prvenstvu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Juniorski sastav Mažoretkinja Male Subotice sudjelovao je na Državnom prvenstvu mažoretkinja u Puntu na otoku Krku. U tri dana prvenstva djevojke su se natjecale s ukupno četiri koreografije i to u kategorijama štap, pompon i solo juniorke.

Ekipa u plavom je ove godine postigla najveći uspjeh do sada popevši se dva puta na postolje. U kategoriji juniorke pompon osvojile su 3. mjesto i brončanu medalju, a Ana Višnjić je u kategoriji juniorke solo osvojila izvrsno 2. mjesto i srebrnu medalju. U kategoriji juniorke štap cure su osvojile visoko 5. mjesto. Trenerica juniorki i voditeljica sekcije mažoretkinja koja djeluje u okviru KUU Zvon je Ivana Hajdinjak.

Ovo je bilo treće državno prvenstvo za Mažoretkinje Male Subotice, a sa svakog su se do sada vratile s medaljama oko vrata. Zahvaljujući svojim uspjesima i predanom radu tijekom pet godina djelovanja došle su u sam vrh mažoret plesa u Hrvatskoj, a dokaz toga je i broj članica Udruge koji kontinuirano raste. Mažoretkinje Male Subotice su tako postale pravi simbol i promotor Općine Mala Subotica.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje