Povežite se s nama

Međimurje

Napišite svoju božićnu priču i osvojite vrijedne nagrade UPIM-a, Victusa i CineStara!

Objavljeno:

- dana

SUPER BOŽIĆ UZ “MJESEC OBITELJI”

Mjesec prosinac poznat je kao mjesec darivanja, a ovog prosinca, u vrijeme adventa, razveselite sebe i svoje obitelji vrijednim darovima kroz projekt “Mjesec obitelji” koji pokreću shopping centar Lumini te 7Plus Regionalni tjednik.

Zahvaljujući tome što su se u ovaj projekt uključili te ga podržali UPIM, Victus i CineStar, tijekom svake nedjelje adventa, počevši od 30. studenog, bit će nagrađeno ukupno četiri obitelji iz Varaždinske županije: svaka obitelj moći će se obući od glave do pete u trgovini UPIM u vrijednosti od 1.500 kuna te napuniti hladnjak božićnim namirnicima jer Victus nagrađuje bogatim poklon-paketom. Uz sve to, najsretnije obitelji moći će pogledati dobar film jer CineStar će u mjesecu darivanja svakoj od njih pokloniti četiri ulaznice!

Ipak, kako bi obitelji osvojile svoje vrijedne nagrade u mjesecu darivanja, svaka od njih mora napisati božićnu priču i podijeliti je s nama. Kakva je vaša obitelj, što za vas znači Božić, kako se za njega pripremate i što sve radite, napišite, pošaljite nam i podijelite s nama za zabavan ili duhovit način. U obzir dolazi i već doživljena, duhovita božićna anegdota. Posebna komisija svakog će tjedna odlučiti čija je priča najbolja, a potom će ih Upim, hipermarket Victus i CineStar bogato nagraditi. 
Svoju priču možete poslati već danas na e-mail [email protected], sve do četvrtka, 27. studenog.

Pišite nam i svoje priče šaljite na [email protected]

Obucite se od glave do pete, napunite frižider i pogledajte dobar film tijekom mjeseca prosinca – mjeseca darivanja. Napišite svoju božićnu priču ili anegdotu, ubacite k tome svoje ime i prezime i broj telefona te nam sve to pošaljite na [email protected] U  sklopu  projekta “Mjesec obitelji” bit će nagrađeno ukupno četiri obitelji tijekom četiri nedjelje adventa: 30. studenog, 7. prosinca, 14. prosinca i 21. prosinca zahvaljujući UPIM-u, hipermarketu Victus i CineStaru! Pišite i osvojite vrijedne nagrade!

Izvor:
Foto:

Međimurje

Mala Subotica: trkači i rekreativci pozvani su na utrku

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Arhiva RT

Povodom Dana općine Mala Subotica, Općina Mala Subotica u suradnji s tamošnjom udrugom sportske rekreacije „Sport za sve“ i atletskim klubom Međimurje, organizira 4. utrku Općine Mala Subotica, koja će se održati 10. srpnja s početkom u 18:30 kod Osnovne škole Tomaša Goričanca u Maloj Subotici.

Trkači mogu sudjelovati na stazama od 3,4 i 7,3 kilometra. Utrka je namijenjena građanstvu, bilo da je riječ o sportašima ili rekreativcima, a medalje za prva tri natjecatelja osigurane su u svim dobnim kategorijama. Startne brojeve osigurava organizator, a preuzimaju se od 16:30 kod škole.

Podjela nagrada bit će poslije završetka glavne utrke, nakon što se obrade svi podatci.

Nastavite čitati

Međimurje

Dani Općine Goričan slavit će se uz dobru zabavu: sport, izložbe, vol s ražnja…

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Dani Općine Goričan ove će se godine održati od četvrtka, 24. lipnja, do nedjelje, 27. lipnja.

U četvrtak s početkom u 19 sati održat će se svečana sjednica Općinskog vijeća u Multimedijalnoj dvorani, a dok će petak obilježiti likovna radionica Emanuela Varovića, otvorenje izložbe pokojne Ivane Šavora, foto-safari Petra Sabola i nastup grupe “Meteori”, a za djecu je organiziran i zabavni park.

U subotu će, uz dječji zabavni park, biti održano i kuhanje udruga, prijateljska utakmica Prijatelji – Palonovec, sportske igre te nastup grupe “Čarobnjaci”, dok će se u nedjelju slaviti sveta misa, a u tamošnjem društvenom domu KUD je pripremio izložbu starina. Svima u slast bit će i vol s ražnja, a potom slijedi mini turnir u nogometu, nastup mažoretkinja i puhačkog orkestra.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje

Error, no Ad ID set! Check your syntax!