Povežite se s nama

Nogomet

Kamp Rome u Varaždinu

Objavljeno:

- dana

NOGOMET

Zahvaljujući suradnji Škole nogometa NK Varaždin i jednog od najpoznatijih talijanskih nogometnih kluba AS Rome na stadionu Varteks u Varaždinu započeo je radom je Kamp Rome.

 

Kamp AS Rome okupio je u Varaždinu stotinjak najboljih nogometaša Varaždinske županije podijeljenih u četiri uzrasta, od 1999. do 2002. godišta. Mladi nogometaši trenirati će do 7. lipnja 2013. na glavnom igralištu stadiona Varteks pod budnom paskom, instruktora HNS-a Stanislava Vugrinca, trenera Ivice Solomuna (  koji je ujedno i voditelj kampa), Rade Hercega, Stanislava Posavca, Gorana Labaša, Maria Kovačevića, Roberta Težačkog, doktora Zouheira Bitara, te danas pristiglih predstavnika Škole nogometa Rome. Svečano otvorenje prvog nogometnog kampa u bogatoj 103. godišnjoj varaždinskoj nogometnoj povijesti svojom prisutnošću uveličao je novi-stari dogradonačelnik Vjeran Radelić, tajnik ŽNS-a Ivan Novak, te varaždinske trenerske legende Branko Ivanković i Stanislav Vugrinec. Za razliku od drugih kampova koji se organiziraju po svijetu, varaždinski kamp AS Rome je za djecu besplatan. Veliki teret u organizaciji ovog nezaboravnog doživljaja za polaznike kampa preuzeli su na svoja leđa njihovi roditelji. Sudeći po njihovu entuzijazmu Varaždin ne treba brinuti za nogometno sutra.

Izvor:
Foto:

Nogomet

Odlična Lara Hraščanec

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

TENIS

Mlada tenisačica TK Varaždin 1181 Lara Hraščanec odlično je počela ovogodišnje nastupe. 

Na dvoranskom Prvenstvu Hrvatske za tenisačice do 12 godina osvojila je visoko 3. mjesto. Nakon pobjeda nad Zagrepčankama Sokolović, Kasalo i Kos u finalu je izgubila od državne prvakinje do 12 godina Noe Krznarić.
Lara je nastupila i u igri parova zajedno s Kornelijom Hunčak. U toj kategoriji osvojila je 2. mjesto.
Odličnim nastupima na ovom, ali i prijašnjim turnirima, Lara se kandidarala za jedno od mjesta u reprezentaciji za taj uzrast.

Izvor:
Foto:

Nastavite čitati

Nogomet

Vrijedna pobjeda Varaždinaca u Rijeci

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

RUKOMET

U 11. kolu Premijer lige rukometaši GRK Varaždin 1930 izborili su pobjedu nad ekipom Zameta u Rijeci rezultatom 26:24, nakon vodstva Riječana na poluvremenu 14:11.

“Teško izborena pobjeda.”  zajednička je izjava i i grača i trenera nakon utakmice sa ekipom Zameta. Varaždinci nisu ušli dovoljno koncentrirano u susret i domaćin je to odmah iskoristio. Mlada ekipa Zameta s nekoliko iskusnijih igrača pokazala je da je željna igre i nadmetanja, te su s puno htijenja natjecari Varaždince na pogreške. U drugom dijelu varaždinski redovi su se posložili, obrana je počela funkcionirati na visokom nivou i rezultat se polagano okretao, opet zahvaljujući sve boljem napadu. Na kraju je dobra igra cijelog kolektiva donijela prevagu i nove bodove na kontu Varaždinaca koji i dalje drže vrh prvenstvene ljestvice s 20 osvojenih bodova.

U sljedećem kolu u Varaždin dolazi petoplasirana ekipa Gorice.

Izvor:
Foto:

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje