Povežite se s nama

Sponzorirani

Kavana Grofica Marica traži četiri slastičara

Objavljeno:

- dana

Slastičar (m/ž)

Želiš li biti dio slatke priče duge preko desetljeća u srcu grada Varaždina? Pridruži se timu Kavane Grofica Marica i u dinamičnom okruženju stvaraj tradicionalne slastice na inovativan način! Tražimo 4 slastičara koji dijele našu ljubav prema konditorskim proizvodima te žele doprinijeti rastu i razvoju našeg poslovanja.

OPIS POSLA

 • Pripremanje slastičarskih i pekarskih proizvoda – priprema krema, biskvita, montaža, finalizacija i dekoracija kolača i torti
 • Završavanje i ukrašavanje prigodnih slastica za kupce po narudžbi – korištenje masa za oblaganje poput fondanta, jestivih pokrivki, čokolade i dr.
 • Pridržavanje propisa za skladištenje namirnica
 • Održavanje kvalitete hrane i higijenskih standarda
 • Ostali poslovi prema nalogu voditelja proizvodnje

UVJETI

 • Ljubav prema pripremi slastica
 • Formalno slastičarsko obrazovanje je prednost, no nije uvjet
 • Želja za daljnjim obrazovanjem, rastom i razvojem u svijetu slastičarstva
 • Spremnost na rad u izazovnom i dinamičnom okruženju

ŠTO NUDIMO

 • stimulativnu plaću
 • rad isključivo u prijepodnevnoj smjeni
 • slobodne nedjelje
 • osigurano dodatno slastičarsko obrazovanje – masterclassovi svjetski poznatih slastičara; višemjesečna edukacija u renomiranim obrazovnim ustanovama
 • mogućnost zaposlenja na neodređeno
 • rad u profesionalnom i dinamičnom okruženju

Poslodavac: EKOS CAKES d.o.o. za proizvodnju i trgovinu pekarskih proizvoda

Kontakt:

Sponzorirani

Poliklinika Analiza Varaždin i službeno otvorila svoja vrata

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Poliklinika Analiza 30. ožujka je i službeno otvorila svoju devetu poslovnicu u Hrvatskoj.

Svečanost otvorenja obilježena je donacijom pet Alergo 295 testova Zakladi za pomoć djeci Vita u iznosu 1900 eura, a odvila se u novouređenom prostoru poliklinike. Događanju su prisustvovali brojni uzvanici, predstavnici Zaklade Vita, osnivači, partneri, djelatnici i prijatelji koji su sudjelovali u realizaciji projekta otvaranja prvog privatnog laboratorija u Varaždinu Poliklinike Analiza.

“Otvaranje nove poslovnice željeli smo obilježiti donacijom koja podržava i pomaže najmlađima. Djeca su jedna od najranjivijih skupina kad je u pitanju zdravlje i upravo iz tog razloga htjeli smo im približiti ovaj inovativni test koji će im olakšati očuvanje zdravlja i prevenirati određene kronične simptome“,  rekao je ravnatelj i osnivač Poliklinike Analiza Marin Bosotina.

“Humani pristup pacijentu jedna je od najvažnijih vrijednosti Poliklinike Analiza i upravo zbog toga želimo pomoći svakoj lokalnoj zajednici u kojoj otvaramo svoje poslovnice. Svakim danom susrećemo se s velikim brojem pacijenata s kojima proživljavamo njihove životne priče i shvaćamo potrebu za podrškom, te pokušavamo naše usluge učiniti što dostupnijima u cijeloj Hrvatskoj”, dodala je zamjenica ravnatelja gđa. Anđela Žuvela.

“Dječji osmijeh trebao bi biti svakodnevica svih nas, te oplemenjivati život veseljem, radošću i toplinom, pa je naša želja upravo potaknuti osmijehe i vratiti nadu na lica mališana i njihovih roditelja. S tom smo namjerom i osnovali Zakladu za pomoć djeci Vita koja za cilj ima pružanje pomoći roditeljima djece oboljele od malignih i drugih teških bolesti, kao i podupiranje opremanja dječjih igrališta u Varaždinskoj županiji” kazala je upraviteljica Zaklade Vita gđa. Jadranka Bahlen, te uz zahvalu podržala ovu inicijativu.

Zaklada Vita osnovana je od strane Varaždinske županije s ciljem pomoći djeci oboljli od teških i malignih bolesti, ali i s ciljem poboljšanja svakodnevnice djece na području županije.

Poliklinika Analiza osnovana je 2001. godine, a svoju poslovnicu u Varaždinu otvorila je sredinom ožujka  2023. Riječ je o dijagnostičkom zdravstvenom centru specijaliziranom za laboratorijske usluge. Sveobuhvatnost testiranja, inovativne usluge, uključivanje liječnika specijalista po obavljenoj laboratorijskoj dijagnostici, te teritorijalna rasprostranjenost poslovnih jedinica osnovne su karakteristike ove ustanove. U 2022. godini Poliklinika Analiza je širok Hrvatske imala 180 tisuća klijenata, što je dokaz velikog povjerenja pacijenata i kvalitete u pružanju usluga.

Radno vrijeme Poliklinike Analiza u Varaždinu je radnim danom od 07:00 do 15:00 sati na adresi Janka Jurkovića 2A.

Više informacija pronađite na službenim stranicama www.poliklinika-analiza.hr ili zatražite slanjem e-maila na adresu [email protected] te putem telefona na 01 2099 880.

Nastavite čitati

Sponzorirani

Varaždinci više ne moraju putovati u Zagreb da bi obavili najmodernija laboratorijska testiranja

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Varaždin je dobio svoj prvi privatni laboratorij. Poliklinika Analiza Varaždin otvorena je početkom ožujka, a visoko specijalizirane laboratorijske usluge od sada se mogu obaviti radnim danima u blizini varaždinske bolnice.

Poliklinika Analiza već ima laboratorije u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Dugopolju, Šibeniku i Zadru. Novootvoreni je laboratorij u Varaždinu već deveta poslovnica Poliklinike Analiza, što je čini najvećim lancem laboratorija u Hrvatskoj.

Poliklinika Analiza uz svakodnevne testove poput krvne slike, jetrenih enzima, šećera u krvi, bubrežnih pokazatelja, hormona i tumorskih markera, nudi i moderne visoko specijalizirane testove poput testova intolerancije na hranu, najširih panela alergijskih testova iz krvi, mikrobioma, genetskih testova, testova očinstva, testova za onkološke bolesnike, testova metaboličkih i autoimunih bolesti, preosjetljivosti na metale i minerale u kosi, kao i brojne druge.

– S obzirom na to da značajan broj naših klijenata dolazi s područja Varaždinske i Međimurske županije, kao i na činjenicu da upravo iz tih županija dolazi veliki broj upita za posebne usluge koje nudimo, htjeli smo svojim korisnicima pružiti još bolju i kvalitetniju uslugu. Upravo iz tog razloga odlučili smo otvoriti laboratorij u Varaždinu, odmah pored Opće bolnice, kako bismo bili što dostupniji korisnicima. Otvaranjem prvog privatnog laboratorija u Varaždinu želimo doprinijeti kvaliteti zdravstvene usluge na području Varaždinske županije i okolnih županija koje gravitiraju Varaždinu – rekao je Marin Bosotina, osnivač i ravnatelj Poliklinike Analiza.

Radno vrijeme Poliklinike Analiza u Varaždinu je radnim danom od 07:00 – 15:00 na adresi Janka Jurkovića 2A.

Poliklinika Analiza je osnovana 2001. godine kao dijagnostički zdravstveni centar specijaliziran za laboratorijske usluge. Sveobuhvatnost testiranja, inovativne usluge, uključivanje liječnika specijalista nakon obavljene laboratorijske dijagnostike, poslovne jedinice diljem Hrvatske, baš kao i dugogodišnja tradicija pružanja visokokvalitetnih usluga, izdvajaju Polikliniku Analiza kao jednog od lidera u segmentu privatnog zdravstva. U 2022. godini Poliklinika Analiza je imala 180 tisuća klijenata.

Više informacija pronađite na službenim stranicama www.poliklinika-analiza.hr ili zatražite slanjem e-maila na adresu [email protected] i telefonski na broj 01 2099 880.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje