Povežite se s nama

Međimurje

Klima-uređaji koji vas griju i istovremeno štede

Objavljeno:

- dana

NOVE TEHNOLOGIJE

Klima-uređaji će se vratiti u puni pogon, ali kao rješenja za grijanje. Zahvaljujući novim tehnologijama, razvijena je nova generacija klima-uređaja.

 Među njima se ističu digitalni inverteri – inverterski klima-uređaji. Osim što rashlađuju, vrlo učinkovito griju prostor te djeluju i kao pročistači zraka.  Odlično su rješenje za grijanje jer su učinoviti čak do vrlo niskih temperatura od -15 °C, uz  uštede i do čak 40 posto.

NEO klima-uređaji ekskluzivno u Technomarketu

Izvrsna su varijanta i kod dogrijavanja prostora. Uz svjetske brendove Samung i LG, koji imaju ugrađene antibakterijske i filtere protiv alergena, nečistoća, virusa, te WiFi vezu s mobilnim pametnim uređajima, prednjače i po pitanju vrhunskog dizajna koji dodatno oplemenjuje prostore.

Ako tražite “best buy”, onda je za vas brend NEO kao idealan spoj karakteristika i cijene. Funkcija grijanja kod NEO-a može u potpunosti nadomjestiti postojeća rješenja za grijanje, ili ih učinkovito nadopuniti, i pri tom osigurati mjerljive značajne uštede. Uz ostale brendove klima-uređaja, NEO klima-uređaji su dostupni ekskluzivno u Technomarketu s dvije godine jamstva i servisnom mrežom diljem Hrvatske.

Izvor:
Foto:

Međimurje

FOTO Članovi DOSTI-ja i ove godine uživali na ljetovanju u Rijeci

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije i ove je godine organiziralo tradicionalno ljetovanje u Rijeci za svoje članove.

Dvanaestero članova i članica na moru je provelo pet dana u razdoblju od 10. do 15 srpnja, odnosno 10 dana u razdoblju od 15. do 24. srpnja, ovisno o terminu koji su odabrali.

Smještaj je bio osiguran u učeničkom domu „Podmurvice“.

Na ljetovanje u Rijeku tradicionalno se odlazi već nekoliko godina zbog prilagođene plaže u uvali Kostanj, na kojoj članovi bezbrižno mogu uživati u kupanju, sunčanju i druženju.

Plaža Kostanj danas je jedna od najopremljenijih plaža za ugodno ljetovanje osoba s invaliditetom.

Prostorno rješenje omogućava osobama s invaliditetom svih uzrasta jednostavno kretanje i funkcionalno korištenje cijelog prostora za kupanje, rehabilitaciju i odmor.

– I ove godine članovi su se vratili puni pozitivnih dojmova, odmoreni i vedri, što dokazuje da more ima pozitivno djelovanje na svakog pojedinca. More mnogima služi kao rehabilitacija, odmor, opuštanje od svakodnevice i prilika za druženje s ostalim članovima Društva, tako da se svakako željno iščekuje odlazak u Rijeku i iduće godine – rekli su iz DOSTI-ja.

Nastavite čitati

Međimurje

Koncerti na Porcijunkulovu uz COVID potvrdu, a možda će vam trebati i maska na otvorenom

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: ilustracija

Tradicionalno Porcijunkulovo ove će se godine održati u Čakovcu od 30. srpnja do 2. kolovoza.

Program je bogat, ali odvijat će se uz epidemiološke mjere.

Nina Badrić, Željko Bebek, Opća opasnost i Klapa Iskon nastupaju na Porcijunkulovu

Organizatori su najavili mjere kojih će se morati držati posjetitelji, a mi ih prenosimo:

Sukladno odlukama Nacionalnog stožera civilne zaštite o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja, na koncertima manifestacije mogu prisustvovati:

  • osobe s važećom EU digitalnom COVID potvrdom
  • osobe s važećom potvrdom o preboljenju bolesti COVID-19
  • osobe s pisanom potvrdom izdanom od strane ovlaštene zdravstvene ustanove o negativnom PCR-u ili brzom antigenskom testom
  • osobe s važećom potvrdom o provedenom cijepljenju

Prilikom ulaska tako ćemo tražiti da svatko od posjetitelja posjeduje jednu od gore navedenih potvrdi.

Također, bit će obaveza nošenja maski na otvorenom ukoliko se neće moći osigurati minimalni propisani fizički razmak.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje

Error, no Ad ID set! Check your syntax!