Knegingrad je tvrtka koja je osnovana 1999. godine s osnovnom djelatnošću veleprodaje i maloprodaje građevinskog materijala. U svojih 19 godina postojanja Knegingrad se razvio u jednu od vodećih trgovina građevinskim materijalom na prostoru sjeverozapadne Hrvatske, pa i šire. Kako bi zadovoljila potrebe svojih kupaca, tvrtka teži stalnom unapređenju i proširenju asortimana te usluga.

Tako se u prodajnom centru Knegingrad pored kompletne ponude građevinskog materijala nudi i usluga građevinskog inženjeringa. Također, ljubazno i nadasve stručno prodajno osoblje rado će vas savjetovati te ponuditi najbolje rješenje za sve vaše upite i nedoumice.

Prodajni centar nalazi se u Gornjem Knegincu, Mavra Schlengera 6 (radno vrijeme od 7 do 16 sati, subotom od 7 do 12 sati)

– U svom prodajnom programu nudimo više od 3000 artikala, počevši od cementa, vapna, armaturnog željeza, sve vrste cigle, betonske blokove, stropnu ispunu, fert gredice, drvenu građu, OSB ploče, crijepove renomiranih proizvođača, kompletnu opremu za krovišta, krovne prozore, fasadne sustave, gotove žbuke, dimnjake raznih profila, gips ploče te sav pribor potreban za suhu gradnju, izolacijske materijale (staklena vuna, kamena vuna, stiropor), boje za zidove itd. Također nudimo uslugu besplatnog prijevoza i istovara na gradilište kod kupnje veće količine građevinskog materijala – napominje Mišo Ciglar, voditelj prodaje u Knegingradu.

Naime, u tijeku su akcije prirodnih i engobiranih crijepova, akcija gips kartonskih ploča i profila te vrlo atraktivna akcija fasadnih sustava, gdje prilikom kupovine kompletnog sustava darujemo 50 % stiropora gratis (ponuda 50 % gratis vrijedi za stiropor debljine do 10 centimetara, a za stiropore deblje od 10 centimetara gratis se dobiva 5 centimetara).

– Ova akcijska ponuda iznimno je dobro prihvaćena jer je povećanje energetske učinkovitosti, zbog smanjenja troškova, uštede i povećanja kvalitete stanovanja, postalo jedan od prioriteta u gradnji, a sve što je potrebno za energetski učinkovitu gradnju možete pronaći u Knegingradu – ističe Mišo Ciglar.

Prodajni centar nalazi se u Gornjem Knegincu, Mavra Schlengera 6 (radno vrijeme od 7 do 16 sati, subotom od 7 do 12 sati), kontakt-telefon: 042/653-191, mail:
prodaja@knegingrad.hr.

Obratite im se s povjerenjem jer uz Knegingrad – graditi je lako…

Komentari

Komentara

loading...