Povežite se s nama

Crna kronika

Kod Ivanca policija zaustavila dva vozača s više od 2 promila

Objavljeno:

- dana

PU varaždinska javila je o više vozača koje su zatekli pod utjecajem alkohola.

U petak, 17. veljače, oko 15 sati u Ivanečkom Naselju, policijski službenici Postaje prometne policije Varaždin, zaustavili su osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 2.37 promila upravljao 37-godišnjak. Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja isti je doveden u Policijsku postaju Ivanec i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

U subotu, 18. veljače, oko 4.30 sati u Jerovcu, policijski službenici Policijske postaje Ivanec u kontroli prometa zaustavili su osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 2.24 promila upravljao 22-godišnjak. Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, isti je doveden u Policijsku postaju Ivanec gdje je u smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.

U subotu, 18. veljače oko 22 sati u Hrženici, u kontroli prometa, policijski službenici Policijske postaje Lu,dbreg, zaustavili su osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 1.75 promila upravljao 54-godišnjak. Kako je postojala opravdana bojazan da će nastaviti s činjenjem prekršaja isti je priveden u Policijsku postaju Ludbreg i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do otrježnjenja.

Crna kronika

Iskoristio nepažnju zaposlenika trgovine u Varaždinu, uzeo ključ i otključao blagajnu te otuđio novac

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

Varaždinska policija javila je o više djela kriminaliteta proteklih dana.

U četvrtak, 25. svibnja, u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iz jednog ugostiteljskog objekta otuđio ruksak u kojem su se nalazili zvučnici u vlasništvu 18-godišnjaka. Visina materijalne štete iznosi oko 300 eura.

U petak, 26. svibnja, u Podravskoj ulici u Varaždinu, nepoznati počinitelj je iz jedne trgovine otuđio razne suhomesnate proizvode. Visina materijalne štete iznosi oko 290 eura.

Istog dana, 26. svibnja, u jednoj trgovini u Optujskoj ulici u Varaždinu, nepoznati počinitelj je iskoristio zaposlenost i nepažnju zaposlenika, došao do blagajne, uzeo ključ i otključao blagajnu te otuđio novac. Visina materijalne štete iznosi oko 260 eura.

U subotu, 27. svibnja u Optujskoj ulici u Varaždinu, nepoznati počinitelj je provalio u jednu trgovinu i otuđio metalni sef sanovcem. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća eura.

Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja svih navedenih kaznenih djela.

Nastavite čitati

Crna kronika

U Gornjem Ladanju traktorom kosio travu, prevrnuo se i morao u bolnicu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

U nedjelju, 28. svibnja, u vremenu od 16 do 18.20 sati u Ulici Vladimira Nadzora u Gornjem Ladanju, došlo je do prevrtanja traktora kojim je upravljao 70-godišnjak.

On je kosio travu s radnim strojem-traktorom. Tijekom košnje trave došlo je do prevrtanja radnog stroja, kojom prilikom je 70-godišnjak ozlijeđen, javila je PU varaždiska.

Liječnička pomoć mu je pružena u Općoj bolnici u Varaždinu. Njegove ozljede za sada nisu okvalificirane.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje