Kokice su se pobjedom oprostile od sezone svladavši u susjedskom derbiju Zrinski rezultatom 29:28, no slijedi im utakmica polufinala Hrvatskog rukometnogan kupa protiv Podravke.

Naime, ove sezone Koka je pomladila svoje redove. Ključne igračice Tomić, Masnić, Milosavljević i Golubić u sezoni 2017./2018. zamijenile su mlađe igračice. Sezonu su uz mlađe igračice iznijele iskusnije Jalušić, Blažek, Furjan, Mrazović i Domjan.

Sezonu su Varaždinke završile na četvrtom mjestu, s istim brojem bodova kao i trećeplasirani Bjelovar.

– S obzirom na to da smo izuzetno pomladili ekipu, sezonom sam i više nego zadovoljan. Da mi je četvrtu poziciju netko ponudio prije sezone, objeručke bih je prihvatio – objasnio je Canjuga.

Njegove igračice igrale su i u osmini finala Challenge Cupa kod bjeloruskoga Gomela, gdje su u oba susreta uvjerljive bila Bjeloruskinje.

Sada im slijedi Final Four Hrvatskoga rukometnoga kupa. Nesretni ples kuglica u polufinalu ih je spojio s Podravkom. Susret polufinala Kupa igraju u četvrtak, 16. svibnja u 18 sati.

– Igramo protiv najbolje ekipe hrvatskog ženskog rukometa u povijesti. Nesreća je što nas ždrijeb nije spojio s Murvicom ili Sesvetama jer na neutralnom terenu bismo imali šanse za ulazak u finale. Ovako se idemo boriti i nećemo se samo tako predati – zaključio je Canjuga.

Komentari

Komentara