Povežite se s nama

Zabava & Stil

Kompletan svadbeni asortiman na jednome mjestu!

Objavljeno:

- dana

CVJEĆARNICA BEŠENIĆ

Cvjećarnica Bešenić radi cvjetne aranžmane za sve prigode, pa tako i za vjenčanja.

– Što se vjenčanja tiče, radimo ona s mladencima i kumovima, ali i velike svadbene svečanosti za nekoliko stotina uzvanika – govori vlasnica Ivanka Bešenić. – Radimo sve. Od uređenja vjenčane sale, crkve, dekoracije automobila, pa do potrebe mladenke i mladenca kod kuće – vjenčani buket, svečane kitice ili sve popularnije narukvice, ukrase za kosu. Dakle, kompletan vjenčani program – kaže.

Ivanka Bešenić uvodi nas u nove trendove vjenčanih cvjetnih dekoracija.  U pravilu više nema velikih cvjetnih dekoracija, sve se svodi na minimalizam, jer ima nešto i u poznatoj rečenici: Manje je više.

– Detalji se mogu dogovoriti direktno sa mnom u cvjećarnici u Varaždinskim Toplicama od pola osam ujutro do sedam sati navečer i subotom do tri poslijepodne – dodaje Ivanka Bešenić.

Cvjećarnica Bešenić nalazi se u Varaždinskim Toplicama u Ulici bana Jelačića 3. Sve informacije na broj mobitela 091/561 83 36 i 671-160.

Izvor:
Foto:

Zabava & Stil

U četvrtak u Ivancu: nastup Ante Gelo banda te zvijezda „The Voicea“ i „A strane“

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

ante gelo band
Grad Ivanec

U povodu obilježavanja Dana grada Ivanca, u četvrtak, 24. lipnja, Grad Ivanec poziva građane na Kinotrg Ivanec od 21.30 sati – održat će se koncertni program Ante Gelo banda.

Nastupaju zvijezde The Voicea i popularne A strane Alen Đuras (vokal), Iva Ajduković (vokal), Ante Gelo (gitara) i Goran Kovačić (klavijature).

U skladu s propisanim epidemiološkim mjerama, program će trajati do ponoći. Organizator manifestacije je Grad Ivanec.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Crvena jabuka i Mejaši u petak i subotu zabavljaju Varaždince, oživjet će i Uska ulica

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U okviru obilježavanja Ljeta u Varaždinu, ovog će petka i subote kod Vile Bedeković nastupiti bendovi Crvena jabuka i Mejaši.

Koncert Crvene jabuke predvođen Draženom Žerićem Žerom održat će se u petak, 25. lipnja, a počinje u 21 sat. Dan kasnije, u subotu, 26. lipnja, nastupaju popularni Mejaši, s početkom također u 21 sat.

U subotu je također i Dan uske ulice. Naime, uz podršku Grada Varaždina i Turističke zajednice, Udruga „Humano&etc“ i stanari Uske ulice uživat će u pripremanju ulice za Mali Festival u srcu grada.

– Iznova osmišljavamo ulogu Uske ulice u očuvanju i promoviranju njenih sadržaja, ali i u otvaranju novih društvenih i kulturnih sadržaja, jer je simbolički prepoznata kao umjetnička ulica. Ta tajnovita ulica u samom srcu povijesne jezgre ponovo će se pretvoriti u omiljeni kutak svima koji vole umjetnost, opuštenu i ugodnu atmosferu. Namjera nam ju je oživjeti putem programa Kulturni aktivizam, tj. aktivniju ulogu kulture u oblikovanju života i identiteta samog gradskog središta – poručuju organizatori.

Na festival se prijavilo 45 izlagača – od kojih su dva vokalna izvođača, slikari, keramičari, tradicijski obrti – čipka ,tkanje, filcanje, književni salon Korzo sa svojim poetskim recitalom i izložbom fotografija Produkt dizajn, radionice za djecu /posjetioce – keramike, čipkanja, filcanja, izrade didaktičkih igračaka, modni kreatori, gosti iz Međimurske županije…

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje

Error, no Ad ID set! Check your syntax!