Povežite se s nama

Sport

Konačni rasplet po skupinama na malonogometnom turniru u Novom Marofu, na Novu godinu osmina finala

Objavljeno:

- dana

Knauf insulation Ožujsko kup

Pred nama su posljednji dani razigravanja po skupinama u seniorskom i veteranskom dijelu turnira na „Knauf Insulation Ožujsko kupu“ u Novom Marofu.

Osminu finala kod seniora već su osigurali zagrebački Big Bang, branitelj turnira Oštrek gradnja & Ropox, ŠD Remetinec, sesvetski Prestige i zagrebački NC Pulse, pa tih pet ekipa slovi kao glavni favoriti za osvajanje. U petak, 29. prosinca na rasporedu je šest utakmica kod veterana. Dan od 19 sati otvaraju ekipe ŠDR Ključ i Zvona i prijatelji, slijede utakmice CB Mozart iz Vrbovca i IPA Varaždin, Bilić Erić Security – Petkom u 6, CB Lea & Vajdić i Prijatelji – Transporti Posavec, CB Brk-IPA Varaždin, a dan zatvaraju u 21 sat CB Best i Hudek Trgotrans.

U subotu, 30. prosinca dan otvaraju CB Sloboda i Baka Gojanec revijalnom utakmicom budući da ni jedna ni druga ekipa nisu izborile osminu finala. Slijedi veteranski susret između ekipa CB Brk i CB Mozart.  Rasplet će se tako situacija u skupini F. Naime, Elfo trgovine i servis i Čmela i prijatelji imaju po šest bodova, dok su Art Metali Junajted dosad osvojili devet bodova, a samo prve dvije ekipe idu u osminu finala. Prave poslastice bit će utakmica Elfo trgovine i servisa i Art Metala Junajted, kao i Elfo trgovine i servis te ekipe Čmela i prijetelji. Črešnjevo traži prolaz pobjedom protiv vodeće ekipe grupe D – Klub 75 iz Kotoribe.

Mjesto u osmini finala traže CB Royal i Stolarija Žeger i prijatelji, dok će revijalni susret odigrati Limarija Gužvinec i MNK Ljubešćica. Na rasporedu su još tri veteranska susreta. Sastaju se Bilić Erić Security i Hudek Trgotrans, MNK Ljubešćica i Novi Marof te Bilić Erić Security i CB Best.

U ponedjeljak, 1. siječnja na Novu godinu igrat će se utakmice osmine finala kod seniora te još dvije utakmice po skupinama kod veterana. Igraju ŠDR Rekreativo i IPA Varaždin te NK Novi Marof i Transporti Posavec.

Izvor:
Foto: NK NOVI MAROF

Sport

Rukometašice Koke ispale u četvrtfinalu Hrvatskog kupa

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Rukometašice Koke u srijedu, 27. ožujka u varaždinskoj Areni u četvrtfinalu Hrvatskog kupa ugostile su Dugo Selo ’55, a slavile su gošće s 29:24.

Bolje su u susret ušle gošće u 10. minuti vodile su 5:3, no do 15. minute Kokice su napravile seriju 4:0 i povele 7:5. U 23. minuti Varaždinke su posustale i do odlaska na odmor nisu postigle ni pogotka. Gošće su serijom 5:0 okrenule i na odmor otišle se prednošću od 13:10.

U drugom dijelu rukometašice Vladimira Canjuge uspjele su stići samo na minus jedan, ali snage za preokret nisu imale. Rukometašice iz Dugog Sela slavile su na kraju s plus pet.

Kod Varaždinki najraspoloženija je bila Lucija Jandrašić s 12 golova.

Nastavite čitati

Sport

Odbojkaši Cratis Varaždina završili sezonu u Superligi

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Odbojkaši Cratis Varaždina završili su sa sezonom. U drugom utakmici četvrtfinala razigravanja za prvaka Superlige poraženi su od osječke Murse 3:0.

Varaždinci su bili bolji u prvom dijelu prvog seta, vodili 14:12, no domaćin s 5 poena u nizu okreće rezultat u svoju korist. Varaždinci su priprijetili i u finišu prvog seta, ali nakon 24:24 dva posljednja poena osvajaju domaćini. I u drugom setu Varaždinci vode, do 13:11, onda Mursa radi seriju 4:0 i preuzima vodstvo. Kod 21:19 tri poena u nizu rade domaći i osvajaju set s 25:20, baš kao i treći, u kojem su gosti tek tri puta imali pozitivan rezultat.

Međimurski Centrometal uspio je izboriti polufinale pobjedom protiv Marsonije 3:1 u setovima.

Međimurce u polufinalu čeka susret protiv zagrebačke Mladosti, dok će Mursa na noge Riboli Kaštela.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje