Povežite se s nama

Sport

Kovačević: Moramo biti uporni, dečki nisu zaboravili igrati nogomet

Objavljeno:

- dana

Trener Varaždina

U posljednje tri utakmice nogometaši Varaždina upisali su samo bod. Posebno bolan bio je poraz u posljednjoj prvenstvenoj utakmici od Hrvatskog dragovoljca 2:0.

– Ne znam što da kažem. Pred domaćom publikom osvojili smo samo šest bodova. Ne možemo se nikako odužiti našim navijačima. Jedno se dogovorimo u svlačionici, ali na terenu dogovor pada u vodu – rekao je razočarano Mario Sačer, napadač Varaždina.

Nakon neprospavane noći, situaciju je smirio trener Mario Kovačević, no ne može skriti nezadovoljstvo predstavom svoje momčadi protiv Hrvatskog dragovoljca.

– Vrijeme prolazi, ali teško je. Imamo problema s utakmicama kod kuće. Priprema za utakmicu bila je ista kao i protiv Hajduka II gdje smo slavili. Jednostavno kao da nam odsijeku noge i mnogo griješimo pa iz tih pogrešaka primamo golove – istaknuo je Kovačević.

Realizacija?

Veliki problem Varaždincima je realizacija. U 14 kola postigli su samo 11 golova, a primili njih 13.

– Moramo biti uporni. Dečki nisu zaboravili igrati nogomet, no najviše najviše mi je žao publike- dodao je Kovačević.

Varaždinski nogometaši trenutno su na osmoj poziciji lige. Skupili su 18 bodova, kao što imaju i sedmoplasirano Lučko i šestoplasirane Sesvete. U sljedećem kolu čeka ih gostovanje baš kod Sesveta.

– Sesvete su kvalitetna ekipa. Ima konstantu i uvijek su pri samom vrhu. Igraju otvoreno, no nadamo se pozitivnom rezultatu- zaključio je Sačer.  

Izvor:
Foto:

Sport

Rukometašice Koke ispale u četvrtfinalu Hrvatskog kupa

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Rukometašice Koke u srijedu, 27. ožujka u varaždinskoj Areni u četvrtfinalu Hrvatskog kupa ugostile su Dugo Selo ’55, a slavile su gošće s 29:24.

Bolje su u susret ušle gošće u 10. minuti vodile su 5:3, no do 15. minute Kokice su napravile seriju 4:0 i povele 7:5. U 23. minuti Varaždinke su posustale i do odlaska na odmor nisu postigle ni pogotka. Gošće su serijom 5:0 okrenule i na odmor otišle se prednošću od 13:10.

U drugom dijelu rukometašice Vladimira Canjuge uspjele su stići samo na minus jedan, ali snage za preokret nisu imale. Rukometašice iz Dugog Sela slavile su na kraju s plus pet.

Kod Varaždinki najraspoloženija je bila Lucija Jandrašić s 12 golova.

Nastavite čitati

Sport

Odbojkaši Cratis Varaždina završili sezonu u Superligi

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Odbojkaši Cratis Varaždina završili su sa sezonom. U drugom utakmici četvrtfinala razigravanja za prvaka Superlige poraženi su od osječke Murse 3:0.

Varaždinci su bili bolji u prvom dijelu prvog seta, vodili 14:12, no domaćin s 5 poena u nizu okreće rezultat u svoju korist. Varaždinci su priprijetili i u finišu prvog seta, ali nakon 24:24 dva posljednja poena osvajaju domaćini. I u drugom setu Varaždinci vode, do 13:11, onda Mursa radi seriju 4:0 i preuzima vodstvo. Kod 21:19 tri poena u nizu rade domaći i osvajaju set s 25:20, baš kao i treći, u kojem su gosti tek tri puta imali pozitivan rezultat.

Međimurski Centrometal uspio je izboriti polufinale pobjedom protiv Marsonije 3:1 u setovima.

Međimurce u polufinalu čeka susret protiv zagrebačke Mladosti, dok će Mursa na noge Riboli Kaštela.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje