Povežite se s nama

Crna kronika

U Macincu ukradeno gorivo iz tri kamiona, u Čakovcu žena zatečena u krađi odjeće

krađe

Objavljeno:

- dana

Između 24. i 27. kolovoza, u Macincu, Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj je na gradilištu iz spremnika goriva radnog stroja i tri teretna automobila istočio i ukrao neutvrđenu količinu goriva.

Materijalna šteta utvrdit će se naknadno. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Zatečena u krađi

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 26-godišnjakinja s područja općine Pribislavec počinila kazneno djelo krađe. Naime, u ponedjeljak, 27. kolovoza oko 15:15 u Čakovcu, Svetojelenskoj ulici, u trgovini zatečena je u krađi odjevnih predmeta vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv osumnjičene 26-godišnjakinje podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Ukrao nastavak za traktor i metalna kolica

Između 25. i 27. kolovoza u predjelu zvanom “Galge”, u blizini Male Subotice, nepoznati počinitelj je iz voćnjaka ukrao nastavak za traktor i metalna kolica. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Crna kronika

Auto sletio pod mostić u Črešnjevu, osoba ostala ukliještena

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

JVP Varaždin je javio o prometnoj nesreći koja se dogodila danas, 17. travnja, u Črešnjevu.

Vatrogasci su u 17:56 sati primili poziv iz Centra 112, da je došlo do izlijetanja vozila u kanal kod dvorca Šaulovec i da je osoba ukliještena u autu.

– Izašli smo na intervenciju s navalnim vozilom, malim tehničkim i sedam vatrogasaca. Dolaskom na mjesto događaja utvrdili smo da je osobno vozilo make Renault Megane izletjelo u kanal pored prometnice ispod mostića kod skretanja za farmu pilića. Vozača, ozlijeđenu osobu izbavili su djelatnici hitne medicinske pomoći i do našeg dolaska osobi se već pružala pomoć u vozilu hitne. Mi smo vozilo provjerili, otpojili akumulator i vratili se u postrojbu, a članovi DVD-a Beretinec ostali su osiguravati mjesto događaja do dolaska policije – objavio je JVP Varaždin.

Nastavite čitati

Crna kronika

Policija ulovila muškarca (53) koji je u pošti podigao pošiljku droge

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je 12. travnja, nakon provedene istrage, podiglo pred Općinskim sudom u Čakovcu optužnicu protiv hrvatskog državljanina rođenog 1968. godine, zbog počinjenja kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

– Okrivljenika se optužnicom tereti da je 30. rujna 2020. u poštanskom uredu u Prelogu, preuzeo poštansku pošiljku adresiranu na njegovo ime u kojoj je bilo gotovo 250 grama droge sintetski kanabinoid namijenjene daljnjoj prodaji, a policijski službenici su ga zatekli nakon preuzimanja pošiljke – objavio je DORH.

Nastavite čitati