Povežite se s nama

Crna kronika

Mursko Središće: ukrali akumulatore iz gusjeničara, ubrzo uhvaćeni s ukradenim predmetima!

Krađe

Objavljeno:

- dana

U srijedu, 27. lipnja oko 14 sati u Murskome Središću, Ulici Marka Kovača, provaljeno je u radni stroj-gusjeničar, vlasništvo privatne tvrtke.

Iz stroja su ukradena dva akumulatora. Materijalna šteta utvrdit će se po zaprimanju odštetnog zahtjeva. Zahvaljujući zapažanju savjesnog građanina i brzoj reakciji policijskih službenika Policijske postaje Mursko Središće, nedaleko mjesta krađe s ukradenim su predmetima zatečeni 18-godišnjak s područja Grada Mursko Središće i maloljetnik s područja Međimurske županije. Uhićeni su, te se nad njima obavlja kriminalističko istraživanje.

Policijska uprava međimurska zahvaljuje građaninu na pravilnom postupanju i izvješćivanju policije.

Crna kronika

Muškarac poginuo dok je mijenjao kotač, prignječio ga vlastiti kamion

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

U petak, 15. listopada, oko 15 sati u Donjem Pustakovcu smrtno je stradao muškarac.

Stradali je mještanin Donjeg Pustakovca rođen 1959. godine.

Prilikom zamjene kotača na vlastitom teretnom vozilu došlo je do popuštanja dizalice i prignječenja karoserijom vozila. Više detalja bit će poznato nakon očevida.

Nastavite čitati

Crna kronika

Teretnim vozilom u Varaždinu udario biciklistu, traže se svjedoci nesreće

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

policija

Jučer, 14. listopada, oko 10.55 sati u Varaždinu u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba.

Teretnim vozilom sa pridodanom prikolicom je Optujskom ulicom u smjeru Gustava Krkleca upravljao 48-godišnjak. Dolaskom do raskrižja sa ulicom Gustava Krkleca prilikom skretanja udesno skupom vozila je presijecao biciklističku traku koja se pruža uzduž kolnika kojim se kretao, a tom prilikom nije propustio bicikl kojim je usporedno sa skupom vozila biciklističkom trakom u smjeru centra grada upravljao 64-godišnjak.

Tom prilikom je došlo do udara prednjeg djela teretnog vozila u lijevi bočni dio bicikla, uslijed čega je biciklist pao na kolnik i zadobio ozljede, javila je policija. Medicinska pomoć pružena mu je u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

– Zbog utvrđivanja svih okolnosti, ovom prilikom molimo eventualne svjedoke ili očevice događaja prometne nesreće koji su se u tom trenutku zatekli na mjestu događaja da se jave policiji na broj telefona 472 404 ili 192 – kažu iz policije.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje