Povežite se s nama

Život i društvo

Kreativnim radionicama lakše do posla

Objavljeno:

- dana

Radionice CISOK-a

CISOK neumorno nastavlja s novim idejama i programima povećati broj zaposlenih Varaždinske županije.

Moj Europass životopis

Tako je 18. studenog na rasporedu često održavana radionica, od koje kreće potraga za poslom – Moj Europass životopis. Obzirom da poslodavci sve češće traže životopis u Europass formatu. Pravilno popunjen Europass životopis na jasan i pregledan način potencijalnim poslodavcima prikazuje Vaše stečene vještine i kvalifikacije. Na ovoj radionici dobiti ćete konkretne uspute o ispunjavanju Europass životopisa, a isto tako ćete imati priliku na licu mjesta sastaviti svoj Europass životopis.

Samo dva dana kasnije na programu je Životopis po želji poslodavca na kojemu profesionalna ekipa CISOK-a informira polaznike o tome što poslodavac želi vidjeti u životopisu. Konkretno, prikaz najčešćih pogrešaka u pisanju životopisa uz savjete kako ih izbjeći. Sastavljanje vlastitog životopisa uz stručnu pomoć savjetnica CISOK-a.

Životopis po želji poslodavca

Nekoliko dana prije kraja mjeseca na agendi je radionica Najčešća pitanja na razgovoru za posao, namijenjena je svim građanima koji se žele dobro pripremiti za razgovor za posao. Korisnici će na radionici imati priliku čuti koja su to pitanja koja poslodavci obično postavljaju na razgovoru za posao te će uz stručnu pomoć moći pripremiti vlastite odgovore na navedena pitanja.

Svakodnevna informatička podrška korisnicima.

U CISOK-u se svakodnevno održava informatička podrška korisnicima. Na  radionicu se potrebno prethodno najaviti Termini održavanja radionice određuju se u dogovoru s najavljenim sudionicima. Korisnici uče o osnovama rada na računalu kako bi se mogli kasnije lakše sami snalaziti u pretraživanju i prijavljivanju na oglase za posao. Sadržaj radionice: prikaz tipkovnice s osnovnim funkcijama, prikaz radne površine, osnovne funkcije Microsoft Worda, Internet pretraživanje, E-mail, Skype. Radionica se održava 4 uzastopna dana po dva sata dnevno.

Prijava na aktivnosti obavlja se:
– telefonom: 042 302 179
– e-mailom: [email protected]
Kontakt osobe: Marijana Dodigović; Sanja Ježić
Sudjelovanje na svim aktivnostima je BESPLATNO!
___________________________________________________________________

Izvor:
Foto:

Život i društvo

Danas vrhunac toplinskog vala, u Varaždinu u 7 sati 22.9 stupnjeva

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Meteorolozi da zanas, 24. lipnja, najavljuju vrhunac toplinskog vala.

U Varaždinu je jutros u 7 sati izmjereno 22.9 °C, a u Bednji 18.6 °C.

I noć je bila vruća te neugodna za spavanja jer podaci DHMZ-a pokazuju da je noćas u 1 sat bilo u Varaždinu 22.1 °C.

Današnjeg četvrtka nas očekuje pretežno sunčano i vruće, u unutrašnjosti i vrlo vruće. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 32 do 37 °C.

I Meteoalarm je danas narančast za veći dio Hrvatske te crven za Slavoniju. Ovo također znači toplinski val s maksimalnom temperaturom od 35 do 38 °C.

BUdite spremni na pojavu zdravstvenog rizika zbog vrućine i visokih temperatura kod osjetljive populacije, ponajprije starijih i male djece. Slušajte i postupajte prema savjetima danima od strane nadležnih službi.

U petak će na sjeveru Hrvatske još biti vruće, najviše 31 °C, ali zato će subota i nedjelja biti ugodnije, s najvišom dnevnom temperaturom do 30 °C, ili koji stupanj manje.

Nastavite čitati

Život i društvo

Policijska akcija „Brzina“ u četvrtak u cijeloj Varaždinskoj županiji

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U četvrtak, 24. lipnja, u vremenu od 12 do 18 sati, policijski službenici Policijske uprave varaždinske provest će pojačane aktivnosti u prometu na suzbijanju prekršaja brzine u prometu u sklopu operativne akcije „Brzina“.

Akcija će se provoditi na cjelokupnom području PU varaždinske sukladno mjestima i vremenima događanja prometnih nesreća, prvenstveno onih s uzrokom brzine i najtežim posljedicama, te na dionicama cesta gdje je učestalo kršenje prometnih propisa u vidu nepoštivanja najvećih dopuštenih brzina kretanja vozila.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje

Error, no Ad ID set! Check your syntax!