FOTOOpćina Beretinec

U prostorijama Općine Beretinec u petak, 8. veljače, načelnik Općine Beretinec Igor Kos i direktor tvrtke GRAD-MONT Marijan Đunđek potpisali su Ugovor o izvođenju radova na dogradnji dječjeg vrtića u naselju Beretinec.

Ukupna vrijednost rekonstrukcije dječjeg vrtića iznosi 2,1 milijun kuna, a dogradnjom dječjeg vrtića omogućit će se smještaj za 60-ero djece na ukupno 360 četvornih metara prostora, koji će biti moderno opremljen te će osiguravati estetsko-pedagoško poticajnu sredinu za odgoj i naobrazbu predškolske djece.

S obzirom na to da će Općina Beretinec, kao vlasnik prostora, po dovršetku radova osnovati javnu ustanovu, odnosno vlastiti dječji vrtić, ovim projektom stvorit će se i nova radna mjesta te tako pozitivno utjecati na smanjenje nezaposlenosti na području Općine Beretinec. Radovi će započeti u veljači, a završit će u kolovozu. Naime, ovaj projekt jedan je od najznačajnijih pokazatelja ulaganja u poboljšanje životnog standarda mještana Općine Beretinec i još jedan odgovor na pitanje „Zašto živjeti u Općini Beretinec“.

Komentari

Komentara